Dobro jutro
!
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
verjamem da se sliši dobro in slabo.
samo nekaj mi ni jasno:
kako pa planirate da vam bo uspelo prit do maribora ko bo sila? no saj gre, samo v vseh primerih pa ne
ne vem no, sama si ne bi najbolj upala, je pa res da je to zame prva nosečnost, morda bom v drugi drugače razmišljala.
Poglej :meni je pri obeh prejšnjih

najprej odtekla voda.V tem primeru imaš , tako pravijo babice in ostalo bolnišnično osebje , eno uro časa da prideš v porodnišnico.Jaz pridem v Mb , zdaj ko avtocesta čist do Cerkvenjaka, v 20 minutah .Toliko pa traja tudi vožnja do Ptuja - minuta gor - dol .
V primeru pa , da dobiš popadke pa sama določiš kdaj boš odšla v porodnišnico , ko bodo na 10 ali na 5 minut , pač glede na to kje si doma oziroma kakšna je oddaljenost do porodnišnice.
Naj pa povem , da sem jaz pri drugem

bila na kontroli , saj sem bila že 4 dni preko roka , pa so mi naredili CTG, pa ultrazvok , voda- plodovnica pa mi je po kapljicah že odtekala preden sem prišla v porodnišnico in se na ultrazvoku ni videlo, da je kaj manjka

. Itak so me poslali domov , jaz sem pa bila že čist na koncu z živci-tako je če nosiš preko roka ,vsaj pri meni in sem tam kar ginekologu rekla , da jaz mam namen danes še prit nazaj

. Me gleda kot , da sem iz lune in reče , ja pol pa pridite,če bo kaj

Grema midva z mojim

proti avtu , se vsedem v avto in POPLAVA

Kaj čema grema nazaj in to je blo to .
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
marjana - sem mislila, da danes zaključujeva prvo polovico in je jutri začetek nove. Mah - men se itak ne sanja čist dobr o tem
Nima veze , glavno , da smo prigurali
Danes imamo pa tudi mi SONCE

, samo kaj , če imam vročino

, pa otroka bolnega

.
Lepo bodite , papa.
< Sporočilo je popravil Marjana Simonič -- 10.12.2009 8:53:36 >