IZVIRNO SPOROČILO: cojka
bcljka - jaz sem tudi vedno prestavljala učenje na zadnji možen rok. Sam to ni fajn. Sej sama veš. Jaz sem bila vedno ful jezna nase, ampak me to ni nikakor izučil.
no, pr men je mal drugač... ker če gre za zadnji trenutek pol ponavad nrdim, ker vem da druge možnosti ni več!

tko k sm recimo zdej nrdila 4 izpite k jih drugač nikol ne bi, ker vem da junija ne bom mogla! sam je res, da pr nam na fasku je tko blesavo da maš 1 rok januarja (če sploh), 1 junija in 1 septembra... umes ni pa nič... pa me je skor kap k sm vidla da je ta izpit razpisan tud še marca, aprila in maja - edini izpit k je še umes (učeri so namreč objavl datume izpitov, medtem ko urnika še vedno nimamo!)... pa to je fiziologija ... sej je vse ok da veš kako potekajo procesi v telesu, ampak ne na tak glup način k mormo mi to znat

tko da, bom vidla, če bo današnja noč produktivna, bom šla jutr pisat, drgač pa 30.3. ... itak nimam nč pametnga za počet cel mesec (v MŠ grem šele aprila)... pa se bom lahko ornk naučila...
tole je blo zdej že čist izven konteksta, ampak kaj če sm se šele zdej zbudila
zdej k
krtkova ve za spol, se mi zdi da sm še edina (poleg
nataše) k ne vem kaj je... sicer si ne predstavlam kaj bi lahko blo... ampak me vseen tko zeeeeeeeeeeeloooooooooooo zanima!!! še 1 teden do morfologije, pol pa na 3D če se ne bo nč vidl!