Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Upam, da bomo uspele nakupit vsaj kozmetiko.
kaj produktivno? Moj namreč ne vem če je dojel, da tokrat resno mislim in da ni to samo moje brezvezno (po njegovo) piz.... enje... Sem danes govorila z eno sosedo, ki mi je povedala, da je ena njena prijateljica ravno tako urejala očetovstvo in ker njen ni prišel takrat ko bi moral, enostavno ni več šla urejat, tako ima danes otrok neznanega očeta, ter priimek po njej. Imata pa dva sina - en se piše po njemu, en po njej. Tako bom tudi jaz naredila. Vsaj zaenkrat sem še tako jezna nanj, da tako mislim. Verjetno si premislim.
je, ker sem v fazi "gnezdenja" in mi gredo tovrstne zadeve MOČNO na živce.
in sta mi takoj ponudili zadevice!!!
. Naj ti v tolažbo povem, da sem jaz pri tašči v kleti živela 11 mesecev, ko smo adaptirali stanovanje. 11 MESECEV!!! Mala dva sta spala v kuhinji, midva na kavču v dnevni. In moj je cele dneve delal na bajti. In jaz sem bila še 5 mesecev od 11 na porodniški. Ni bilo luštno, ampak prav hudo pa tudi ne, priznam; edino tuširali smo se v taščini kopalnici, drugače smo imeli vse svoje. In zdaj je toooolk luštno na svoje, en štuk nad taščo, da komaj čakam porodniško
Pa morm Filipovo sobo pospravit, da se bo lahko vanjo preselu (ampak to bom ko bo topleje, ker v revčkovi sobici je pozim 17 stopinj max in mormo kak radiator dokupit) KOk me to travmira, ko bo šel na svoje, k pomoje bo cela je**.
. Zdaj pa ne vem, ali naj se
. Zadnje, ker jih pač nimam, in prvo, ker grem lahko legitimno v šoping - jeeeeeeeee
.
na dan. Jst sm tud dobr spale. Pa že včeraj tudi. Daens je pa naš tamalček spal celo dlje od mene
, ko sem šla v sližbo je bil še čisto zarit v povšter in baje da je do osmih potegnu. Sej vem, jutri ko je pa sobota, mu bo pa dogajal že od 5 dalje. Bom poročala
(joke)