IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
neka_noč...ko sem mojmu povedala za nutelin tiramisu, so se mu kar sline pocedile
. Danes se ga bom usmilila in ga probala narest. To bo še presenečenje za prejšnji teden, ko je imel RD.
V kavo daj še malo ruma. Bo boljš tiramisu.
Aglaia mogoče ti hoče tašča "povedati" da nehi sedet za LT in pojdi raje kuhat - rižoto.
Pri moji tašči je tudi občasno kaj "crknjenega" notri...

Oni so bili med vojno lačni (no, tu se ni kaj hecat... ), zato se ne sme nič stran metat (je greh) in potem se "špara" toliko časa, da je zanič - no, potem pa misli, da bo njihov pes jedel - pa še ta noče. Čudno, ne?!

Včasih je še celo kaj vrgla ven skozi okno na travo za hišo (da naj bi pojedli ptiči) in je potem moja pesjanka žvečila, nato pa bruhala da je bilo joj.... Že tako ima prebavne težave, ker je iz zavetišča in je bila 9 mesecev na cesti in je jedla kar je pač našla..... zdaj ima pa prebavo uničeno in ne sme jesti vsega.
Se pa tašči ni dalo nič dopovedat... dokler ji njenih zadev, ki jih je metala na travo, nisem začela metat nazaj na njihovo okensko polico. Zdaj je mir.
Krti te bomo me spravile v dobro voljo. Boš videla, ko bo Cojka povedala zgodbo s svojo babico in dežnikom , bomo sigurno vse "crkavale" od smeha.