IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
neka noč kolk pred rokom ti bo pa delal cr?
uživaj v jajcih!!!
Ta mi je pa svetovna - o jajcih. Sem najprej pomislila na "tista" jajca.

Pri nas smo imeli zadnji čas stalno pogovore o moških jajcih - glede na to, da mi je moj

"naredil jajčarja" namesto lulike. Pri g sem dobila ogromno slikic

kjer so razvidna jajca. Točno tako mi je rekla in mi dala eno slikico ekstra za mojega - da bo videl kaj je naredil!

(jajčka, mošnjo - kar hočete, samo lulček ni bil

)
Cs (carski rez) mi bo naredil teden pred PDP-jem.
V Lj. bi mi tudi naredili teden prej, a vprašanje ali spinalno, ter tudi ne bi bila tako mirna kot sem sedaj, ko VEM, da je ziher. Pa še všeč mi je bilo, ker mi je lepo razložil zakaj temu tako, ter v primeru komplikacij/izpuščajev ali pričetkom spontanega poroda - mi bo tudi naredil Cs - prej. In to brez problema. To meni OGROMNO pomeni. Pač, slaba izkušnja od prej. Žal. Zdaj sem pa totalni "zajc" in hočem vse v naprej dogovorjeno, ne pa ponovno tik pred zdajci .... vmes pa ne veš kje si in se obremenjuješ brez veze.
Glavniček - vse zapisano. (še Cojka 2x in Mkbk)
Nisem ga osebno tam videla in pojma nimam kje naj ga iščem.(
Marjanaj) Sem dobila informacijo, da ga tam imajo, ker ga je kupila moja bivša sošolka. Bom pa "napadla" prvo prodajalko, ki jo bom tam videla da mi pokaže kje oz. mi jih kar "da na lager".
Cojka BebiVal je hladilno mazilo in jaz sem ga kupila. Mislim pa kombinirati obe kremi oz. te Pavlovičeve še nisem sprobala v praksi. Jo zelo hvalijo.... Mislim imeti obe. BebiVal mi je sedaj, ko je manjša pakunga, praktična za nosit s seboj, medtem ko ta Pavlovičeva, ki je v lončku, ni praktična. Lonček poči, pa še velik je, imam raje tubo ali pa kak mali lonček - kar pa Pavlovičeva ni. Probaj obe, pa boš videla. Očitno sta obe odlični.
Krkova očitno imava še eno kandidatko za najin klub pozabljivk.
Bcljka nismo še nič dorekle za naslednje srečanje - točno kdaj in kje...

Ti bom pa zelo hvaležna za kataloge. Ti jih potem vrnem. Bi jih z mojim

želela pregledat - če bi bila tako prijazna in nama bi jih posodila.
Katrinka - ti ne veš, ja. Že prej sem imela Cs.... Zdaj imam elektivnega (planiranega). Za sterilizacijo pa sva se z mojim

odločila zanjo.
CD - mi jih imamo več z uspavankami,.. moram poiskat. Meni je bil tudi zelo všeč od Mozarta (Lovely Baby - več jih je) ..... moram pogledat - je pa presnet. Drugače jih pa imajo tudi v knjižnici za sposodit. Jaz jih imam nekaj, ostalo sem si pa sposojala.
In še to; a je katera videla v reviji.... jao meni .... en CD kjer imaš gor posnetih 7 kom nekih zvokov (npr. sesalca, avtomobila,.... zvokov, ki

pomirjajo)? Sem prejšnji torek v čakalnici zasledila in mislim nabavit

Mislim da je cena nekje okoli 5 ali 6€ . Bom pogledala in točno napisala - sedaj ne morem, ker imam v spalnici.... Upam, da ne pozabim.

Zanimiv mi je bil zato, ker vem, da taki zvoki pomirjao

-poznam primere, ko so svoje

vozili tri ure po mestu, ker je imel take krče, vožnja ga je pa pomirila. Svašta delamo starši za svoje otroke. Mi nismo imeli takih problemov - upam, da tokrat tudi ne. Bi pa kupila. Za vsak slučaj. Vem, da se naroči in dobiš po PTT.
No, pa je spisan ponovno cel roman.
Grem še malo spat. Vam pa - dobro jutro srake!