25.02.2010, 10:45
1551
ne, sva misnla da bo danes, pa bo šele jutr... no sj 1 dan gor al pa dol
čist nč ti nism fouš k morš kuno zbirat... jst 5 let nazaj k sm se selila... in ker se men teh stvari lih neki ful ne da zbirat... sm šla v rutarja in si zbrala tistko k mi je bla najbolj ušeč in to je blo to... no potem se je izkazal da hladilnik sploh nima skrinje...ker m sploh nisem pogledala... tko da sva zdej jauarja zamenjala hladilnik, no mogla sva vržt vn omaro s predali in hladilnikom da mava zdej vsaj en normalen hladilnik notr...
drgač pa glede na 5min časa k sm si uzela za izbiro kuhne sm kr zadovoljna... sicer če bi izbirala zdej bi zbrala drugačno...
aja ta moja kuhinja je pa ewe (ne vem katera)... pa te serije ne delajo več (sm rabla rezervni del pa ga nisem mogla dobit)...

. In na koncu sem ugotovila, da so kar 3 nove tortice in da ti nisi dobila točno tiste, ki sem jo jaz tukaj opisovala
, poleg tega, da sem imela grozne sanje, sem se potem zbudila še ob štirih in nikakor nisem mogla nazaj zaspat
.
vse zrihtal, ker to robo popravlja.
. Tko da smo najprej vse ven staknil, potegnil škatlo ven, vtaknil USB-je, dal škatlo nazaj not in potem so s tipanjem priklapljal vse ostale kable.
. Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi.
. Da me ja mine za delat
in lahko bi ga še ene parkrat, glede na to kakšno bolonjsko je skuhal in kakšne na splošno ven meče že celo jutro...