IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
petrca a res? a tolk blizu sva doma
Vidis kolk je svet majhen. A to vajino stanovanje bosta pa prodala? Koliko pa je veliko?
Stanovanje je od partnerjeve babice in je veliko 43 m2 (brez kleti in garaže). Zdej je sicer pisano na partnerjevo mami, ampak je v pogodbi napisano, da se stanovanja ne prodaja, dokler je babi živa. Midva ji trenutno nekaj doplačujeva za stroške v domu, ki so veliiiiko nižji od katerekoli najemnine.
Ko se bova midva preselila, pride v to stanovanje partnerjev brat. On naju bo tud delno izplačal, ker bova vse tam pustila. Jst bi rada imela novo opremo v novi bajti

, čeprov sva stanovanje opremljala pred 4 leti. Not je bila od opreme kuhinja (tukaj sva zamenjala 1 omarico, hladilnik in kupila pomivalni stroj) in kopalnica (kupila sva omarce in pralni stroj).
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Krtkova ni panike
... sej sm bla tolk zmedena, k smo tolk klepetale s Petrco, da nisem več vedla kaj sem kje napisala
Jst sm tud komej vsemu sledila. Na eni strani vama, na drugi strani mojmu, ki mi je preko Google Talk-a pisal, potem sem še RR brala, pa sodelavcu odgovarjala. Zanimivo, da sem vsem pravilno odgovorila in nisem nič pomešala