27.02.2010, 11:20
946
Anajrim
Ja, res sem imela pestro. Pri njej vsake toliko časa "ven vseka". Zdaj že dolgo ni, pa sem mislila, da se je vnesla. Ha ha....
Sicer ne jamram, ampak zdaj mi je pa res platformo dvignl....
Sicer pa, prej sva bila v bloku in ko se nama je rodil prvi sin, nam je prčelo zmanjkovati prostora - je bilo dvosobno stanovanje, ki sva ga preuredila .... in sva imela kuhinjo z dnevno skupaj.... podrla sva stene in imela steber sredi dnevne... ful dobro, ampak potem le eno sobo - spalnico in za sina je bil že čas, da ga dava v svojo sobo... (No, sej zdaj pa spi pri nama .... Ironija...) Skratka, imava nekaj parcel, dve primerni za gradnjo, a kaj , ko še niso zazidljive. Vedno čakava na razgrnitev... potem pa izvisiva.... in časa je zmanjkovalo, pa sva si uredila pri njih zgoraj. Hiša je sicer že njegova, a si (vsaj jaz) ne lastim ničesar - želim pa imeti (to pa zahtevam in si ne dovolim) da imam svoj mir, svojo vzgojo- tukaj ni debate. Smo svoja družina, živimo po svoje, želim biti v nekem normalnem odnosu s taščo, a kaj ko je ona na čase tako zelo vtikljiva. Jo sprejemam takšno kot je, ne želim je / niti ni moja pravica, da jo spreminjam, a pustim se pa tudi ne. Je pa tako, da ti odnosi , hočeš nočeš, vedno vplivajo. Saj, ko smo bili čisto na svojem, je tudi težila. Zdaj ima le večji pregled nad našim življenjem.
Je pa že bolje. Pa sonček sije. Kaj bi se človek sekiral - itak ne bo nič boljše. Samo sebi, svoji familiji in
bi škodila. Zdaj grem pa ven - menjat previjalno podlogo, na PTT,.... skratka ven na sonček.

. Videti je zdrav le slikati se ni pustil...
napovedal
Upam, da pride tudi monter čimprej, ker sicer bomo imeli takšno dva tedna in se bo meni "snelo". Že zdaj gledam kam vse "letijo" pasje kocine/dlake in kako bomo to (uspešno vse) posesali... No comment. Razmišljam, da bi psa na balin.... ali pa jo kar s sesalcem sesala namesto krtačla (zdaj se težko sklanjam)......
in.... ker ima ona "prozorna" vrata (in nos povsod tam kjer ni treba), ga je takoj "uhvatila" in napadla, da če ve, da mislim it z
Prej so rekli, da dobijo, zdaj da ne obstaja.... vsaj ne v tem "modelu" ki jo sama želim.... Nato smo mislili, da si bo moj dragi kaj omislil kupit za oblečt, pa mu ni bilo nič všeč...
.... - vsaj pri
Kako lahko ena pi...
in njegov oče imata svojo firmo. Mami je doma gospodinja in na vsake tolk mal račune ureja. Tko da ju moj že tako ali tako vsak dan vidi (razen vikendov).
* Ljubljanske nosečke *
zimska 2.
1.
Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barvo, da bo razvidno od ostalega teksta.
.
Ker sva v zadnjem nadstropju, skoz visijo na najinem balkonu! Aaaaaaaaaaaaaaa!
. Sem se komaj zadrzala, da nisem sla in unga gneza vrgla iz 10 nadstropja! Faaaaaaaak.
dejmo punca, drži se!!!