JUTRO!!!
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
krtkova - še zdej mi nisi povedala ali si iz svinčnika ali radirke
Če pogledaš moj profil na FB ti je lahko jasno, da sem bila še do pred kratkim blond. In mi zato tole vprašanje sploh ni jasno.

Sm ga pa že zasledila, sam sm mislila, da je kakšna pomota. Prosim za podnapise!!!!!
Majkl, Aglaia - pa me smo vse skoraj sosede!! jst tud BS3 (celo življenje z izjemo 10 letih centra Ljubljane).
Cojka!!! Če si vse krofe pojedla, bi nam lahko vsaj navihančke prinesla!!
Aglaia - meni gre moj trebuh prav tako na k....., nisem si všeč taka hruška, ne maram zatekajočih nog in vetrov ter zgage!!!!

Priznam!!!! Pa to ne pomeni, da se ne veselim do konca svojega Hugota in komaj čakam, da pride na svet. Ne vem zakaj bi mi bila ta hruškasta oblika všeč??????

Pa da moram nositi te ogabne nosečniške hlače, vse majice so mi prekratke (preškrta, da bi si kupila nosečniške), komaj spim ponoči, komaj se obračam, komaj lezem iz avta,....In to povem na glas!!! Le moji novi joški so mi všeč!!!
neka_noč - ful sm vesela, da si se nalezla stresanja neumnosti od nax in cojke. Jaz sem preresna za take štose in se ne znajdem več na tej temi.
OK, sedaj pa preklop na:
Avto.net:
Midva še vedno besno kupujeva "nov" avto. In še vedno sva pri F. Mondeo. Zdej sva našla enega, ki nama je ful všeč, nekje blizu Munchena. Moram mal poštudirat, kako priti do gor, ne da bi s seboj vlačil še en avto. Ajd vlak do M, potem pa še dalje nekako. Upam, da ga čimprej kupimo (al tega, al pa kjerga drugega), pa da se neham s tem ukvarjat.
Našla sem eno ful luštno
posteljico v BC-ju (na internetu zaenkrat samo), ime: Filip, sam moram pogruntati, če jo imajo tudi v beli barvi, ker drugače ne pride v poštev.
Jst bi tud mela že sobo včeraj!!!!! Pa imajo lastniki stanovanja še polno sobo šare notri. Na srečo je drug teden kosovni odvoz, bova kr neki stvari zmetala tja.
ajd, bejbe, zdej pa da vidimo, kaj se bo danes tukaj dogajalo!!