writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

05.08.2009, 16:29

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Tisa pa dans že drugič spi čez dan. user posted image Včasih jo pa komaj prepričam, da malo zadrema.

to je zihr vreme

clock-img

05.08.2009, 16:30

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

grem zdej štimat za roštilj... mogoče se beremo še kej zvečer,m drgač pa jutr zjutri - obljubim user posted image

clock-img

05.08.2009, 16:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja to je dilema če bruhajo, vem da še ene doze ne dajo, poznam eno ki je bruhala po 15 minutah, pa niso ponovili, ker so se bali da bo potem prevelika doza.

mislim on je to popil okrog 11h bruhal pa mi je malo prej okrog 4huser posted image user posted image

clock-img

05.08.2009, 18:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no kje ste zdej vse??

clock-img

05.08.2009, 19:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

blueeyes - mi smo kupili nekaj takega kot vidiš na spodnji sliki

http://www.gorenje-no.si/si/pohistvo/otroske_sobe/apart

naročili smo jo pri gorenju, prišla pa je po poštiuser posted image

nam je super!

čak mal, kero ograjco to.. a to k je na uni roza sobici, k je samo železna al kakšna je to???

jeapuser posted image

clock-img

05.08.2009, 19:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud naša ograjica na pojstli od večjega bo podobna tej

taka drugač: http://www.iles.si/galerIJA/start/galerijaSTART.htm

clock-img

05.08.2009, 19:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Dobro jutro.
A se lahko spet malo pohvalim? Tisa je spet celo noč spala - od 22:30 do 7:30! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nasa tija tud skoz podaljsuje upam da bo tako ostalo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za Tiso in Tijo!

Meni se pa zdi, da vedno več vstajam od polnoči naprejuser posted image  in ugotovila sem, da samo zato da se malo pocarta,... ampak v posteljo k sebi ga še ne upam vzeti, kljub temu, da se Oskar veselo drži svoje posteljice... samo zjutraj mu pustim malo cartanja na maminem ležišču,...

clock-img

05.08.2009, 20:28

clock-img

Anonimen

Blueeyes, upam, da bo vse ok, brez reakcij na cepljenje in da boste kmalu na hrvaškem,...
pa kakšen nasvet iz razvojne, da ga še mi upoštevamo!
Gaja je pa prava sončica!

Dudica, čestitke za uspešno opravljen pregled!

Drugače pa... se slučajno katera spomni tistega lenuščka, ki ni želel pasti kravic? tole so slikice škljokane enega jutra tega tedna,... (ampak sem opazila, da ima stisnjene pestke,... je treba to odpraviti?)

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2009, 20:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sej maj tud takrat če se ponoči zbudi čist nekaj malega včasih poje,samo zaradi tega se zbudi da se carta nič drugega če bi bil tolk lačen bi celo flašo popiluser posted image

Pri nas že spita oba...večji je nekaj protestiral ampak se nisem dala user posted image ...maja pa ravno moj daja v posteljouser posted image

clock-img

05.08.2009, 20:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ktja lepe slikice...lepo pase kravice....kot da ni bil nikoli lenušček user posted image

clock-img

05.08.2009, 20:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jo vzamem iz lupince in je bla pokakana do pazduhe, valda vse po bodiju in žabicahuser posted image .

A slikala pa nisi? Za seznamček,...user posted image ... vidim, da te je že lake vprašalauser posted image

Včasih kakšen takšen flek spere šele večkratno pranje. Jaz, če sem preveč navezana na kakšno cunjico, tvegam z vanishem.

clock-img

05.08.2009, 20:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

poki upam da ste uspešno opravili danes v LJ.in da so novice pozitivneuser posted image ...sem mislila na vaju z Enejčkomuser posted image

clock-img

05.08.2009, 20:39

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
ktja lepe slikice...lepo pase kravice....kot da ni bil nikoli lenušček user posted image

a ne? mogoče bo pa le deloven fant!user posted image

clock-img

05.08.2009, 20:42

clock-img

Anonimen

Dudica, cepivo proti rotavirusu je dobil prvi sinko ali Maj?

ja,... pokica_ kako je bilo danes na pregledu???

clock-img

05.08.2009, 20:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobil ga je Maj ker to morajo dat do 6 meseca starosti tako da večji je že prevelik...če bi pa blo tud za njega bi pa dala tud njegauser posted image

clock-img

05.08.2009, 20:51

clock-img

Anonimen

a potem ga je dobil po flaški?

clock-img

05.08.2009, 20:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ne dobi ga v ustka s tako injekcijo...mu počasi kaplja notri pa žličko ima zraven če mu gre slučajno kaj ven da mu da nazaj v ustka

clock-img

05.08.2009, 20:55

clock-img

Anonimen

dobro, da popijejo,... priden tale tvoj Maj!
če je kakšen vreščač, verjetno počakajo da se umiri,...

clock-img

05.08.2009, 20:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jah ne vem kako bi to izgledalo res če bi se drl user posted image pomoje ne bi imelo učinkauser posted image

Nič grem proti kavču...Maj še nekaj stoka očitno ga nogica boliuser posted image ...

Nočko vsem!!

clock-img

05.08.2009, 21:05

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Čer babuške,kako??

k.tja lepega pastirčka imaš doma,obvlada ni kaj...user posted image user posted image

Po dolgem času se vam malo javim,nisem mogla nič napisati ker mi je full slabo zadnje čase..??!!!

jp,noseča sem...user posted image

Pa sem vas..user posted image user posted image  bog ne daj,še te tri komaj obvladam..user posted image

Moram priznat,da nisem vsega prebrala,sam mal na hitrco..se pardoniram zaradi mojega lenoritisa.

dudi fajn za pregled,cepila je pa jaz ne bom za RV mislim..
blueeyes kaj pa ti?saj ni treba,da vsi vejo,da ga spet piješ..škarpe,padci pa to..user posted image
poki tebi pa tisoč in še več pestk za pregled...pa še eno pikapokicouser posted image

Pr nas po starem..otroci delajo škodo,mož dela škodo edin jaz sem pridna a ne?user posted image user posted image

Mal se klatimo okrog,en dan smo bili celo na morju pa mislim da je bilo prvič in zadnjič za letos.En bi šel na tobogan,drugi v vodo, Tina se je pa drla kot zmaj,pa zmeraj je tak pridna..tam pa..katastrofa..user posted image user posted image
pa še oči ni hotel školjkic pa rožic nabirat..user posted image

Dobili smo dojenčka,pa talepi je bil zraven..user posted image  Fantka imamo,no sestra od mojga ga ima,da ne bo pomote.Jan mu je ime.Ma je majhen sem že pozabila..Čas hitro,prehitro mine.
Otročki spijo,grem pod tuš pa na eno pivo-v hladilnik,alkoholno..user posted image user posted image
pa pa

clock-img

05.08.2009, 21:11

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst sm s shoppinga, pa kavice. Je bla Taja doma pridna tko kot vedno ko me ni doma, spala, ko sm pa čez vrata stopla, bi pa v sekundi jedla, pol pa jok, pa sitnarjenje.
Sm jo skopala, zdej pa spi na kavči zraven, jo bom pol v pojstlco nesla. Kok je lušna ko cunjo k seb stiska, bolj k je svinjska raj jo ma.

clock-img

05.08.2009, 21:38

clock-img

Anonimen

Olive!
Prav zabavno te je spet brati!
Ohrani mirne živce še naprejuser posted image

clock-img

05.08.2009, 21:44

clock-img

Anonimen

ooo, lake, spreminjaš slikco v avatarju?user posted image
bom pogrešala mini miško!

clock-img

05.08.2009, 21:49

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mam preveč časa, pa izgovor da mi ni treba posode v kuhinji pospravt. Pa ker je glih poletje sm najdla eno slikico v računalniku iz dopusta ene dve leti nazaj.

Sm si tud nohte že zrihtala na rokah, še na nogah bi si mogla.

clock-img

05.08.2009, 22:07

clock-img

lake

pencil-img

3955

Naši so zgubl v fuzbalu, če slučajno kero zanima user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem