writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

06.08.2009, 14:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

KatMat, daj link, proooosiiiiim user posted image

oooo ti ti dam kost hoces celo rokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam roke user posted image user posted image user posted image

še tisto pod pasom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ne od KatMat user posted image user posted image user posted image da ne bo pomote!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ojla babe žabe,

pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

O zoja, pozdravi taščico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra user posted image

vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypauser posted image

Ja kako pa si ti? Prek facebooka?

ga ne uporabljam in ga nimam,  ker ni potrebe da pol sveta bere, kaj vsako uro delam....bi bilo namreč veliko ljubosumja, kolikorat mi seksamouser posted image

clock-img

06.08.2009, 14:07

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave.

no, tule bi lahk bil kak zloben komentar... kake ma pa poštar? user posted image user posted image user posted image (glej debato mal nazaj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jap, višek hormonov...........user posted image

ledenka ti posodim kamasutro?

pokica držim pesti. Sigurno so se odločli tako, kakor je za Aneja najbolje. Brez skrbi.Verjamem pa,da bi ti rada videla, da se ga operira čimprej. sej bo minilo, kot bi mignil....

A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim.....

clock-img

06.08.2009, 14:09

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE:

a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:11

clock-img

Anonimen

a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha user posted image  user posted image  user posted image

itakuser posted image

clock-img

06.08.2009, 14:11

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kakšne določene?? tekače, skakalce v višino, daljino, ...

clock-img

06.08.2009, 14:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo se kamasutra za moske

user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jaja mors bit bolj zbircna

clock-img

06.08.2009, 14:15

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

grem jz pakirat za jutri

clock-img

06.08.2009, 14:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

stare moje temu se pa rece plonkceglc

user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:16

clock-img

Anonimen

se vam samo hitro oglasim,..

sem prejle prebrala članek na RR Pod pasom in me je zbegalo tole:

FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj.

torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?
jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v reduuser posted image ).
pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije.

zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.

clock-img

06.08.2009, 14:18

clock-img

lake

pencil-img

3955

grem jz pakirat za jutri

Greste na Hrvaško?

clock-img

06.08.2009, 14:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon user posted image

clock-img

06.08.2009, 14:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

itakuser posted image

ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

itakuser posted image

ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.

nasa sam lize pesti

clock-img

06.08.2009, 14:20

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaja mors bit bolj zbircna

Tekače....

Naša si tud baše roke v usta, pa kazalec, k ga itak čist do grla porine in pol seveda bruha...Groza...

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jaaaaaaa. Celo si da noter in slina polzi mimo. Pa parkrat je prstke stegnla noter in potem ko zgleda ne zna ven vzet. Je zašela kašljat, pa skoraj bruhala.

Baje je to normalno, svet raziskujejo najprej z usti. Ko bodo lahko kaj prijeli bo šlo naravnost v usta.

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bodo prenosi v zivo....se enkrat povem....takrat more bit tvojuser posted image topless

clock-img

06.08.2009, 14:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj.

torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?
jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v reduuser posted image ).
pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.

kožice ne odmikam, mu pa lulčka dobro obrišem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.08.2009, 14:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tekace???hm....bom poskusila

clock-img

06.08.2009, 14:23

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh user posted image odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli...

sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke...
pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne

ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje.

si pa tvoj zasluži user posted image user posted image user posted image redki so moški, ki so prostovoljno za to!

Ja, svaka čast tvojmu, dudi! user posted image Pa baje je poseg za moškega dost bolj enostaven kot za žensko.

clock-img

06.08.2009, 14:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

Očitno si bo treba še kamero kupt user posted image user posted image .
Naša si tud roke v usta tlač, pa cunjo, pa vse kar najde na dosegu roke.

clock-img

06.08.2009, 14:26

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image user posted image user posted image zdej sem pa morala vse pustit, pa it prebrat... malo preberem, potem me pa že zanima user posted image user posted image user posted image Svaka vam čast user posted image user posted image user posted image ste prav fajne...

K.tja.
. prvič slišim to varinato čišenje... jst mu vse čistim...  Še celo pri Lukiju , ki ima hipospadijo so mi v pediatrični prav pokazali, da moram čisto vse čistit, pa kožico odmikat...

Ledenka... da se ćimprej pozdravi tvoj prst. Imam tudi jaz doma težkokategornika, samo po moje smo mi že pri 8500 user posted image user posted image user posted image
Pokica... držim pestke za Aneje, da mu čimprej mine čas user posted image user posted image user posted image

Steriliacijo
ti naredijo tudi po tretjem cr, tudi če nisi stara 35 let. Cveka, če si želita še enega otroška kasneje vprašaj še kakšnega drugega ginekologa za mnenje... Meni so povedali nasprotujoča se mnenja... tako, da če se bomo odločili, bomo še malo povprašali naokoli...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem