IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust.
se tudi to zgodi,...
midva sva se spoznala na petek trinajsti (pa še polna luna je bila)... sem nekje potem prebrala, da se takšne zveze ne obnesejo in ne trajajo dolgo (letos je bilo 11 let,...)
Mi2 sma se tudi spoznala na petek 13.
lake, men je tale drsalec tud full všeč, že odkar vem zase in odkar on drsa.

A tvoja je pol glih taka kot naš glede hrane. Kolk ti je pa pridobila na teži zadnji mesec? Naš je dobil v 6t le 1kg. Sam poje pa zdaj ko je ta vročina le po 100-130ml, izjemoma je pojedel kdaj kaj več. Me zanima kdaj bom lahko začela devat večjo porcijo AM, po 150vode+5žličk

. Sem že začela, pa je pustil po 50ml, je pa škoda skos to stran vlivat.
Oliva, men bi valda srce padlo v hlače, če mi tamal to nardi na cesti.
Bluee, a bote pol zvečer šli na morje?
Dudi, lepo poročilo iz včerajšnje večerje! Sam da je blo luštno...
mani2, ne skrbi...jst sem se že tud dost presekirala zarad hranjenja. Naš Anej včasih podnevi zdaj zadnji teden ne je po 6-9h, pa skos ko se oglasi mislim da je lačen, mu dam za jest, pa isto kot pr tebi-dretje! Pa pol nazaj mogoče zaspi, pa spet isto...ko bo lačen bo menda že jedel, druge ni. Sj vsilit mu tud ne morm, ko je tk močan da kr flašo stran udari in mi včasih kr skor pade iz rok, tk da je poplava mleka po dnevni.
zoja10, a živite skupaj v bajti z taščo? Da ji delaš tako uslugo s paradajzom
Tanja, ti ti lumpa! Lahk bi slikala tiste padalce, za naš album pomagačev

!
Majch, tako smo mi včeraj šli na sprehod, pa se je Anej na začetku full smejal, pa začel glavo full dvigovat v košari, pa sma mu fajn dvignila naslon, pol pa kr gor in gor...nato pa dreeeetje. Smo kar po hitri poti šli nazaj domov.

Moj kr živčen rata, ko mali začne tulit, ga je še vn iz košare jemal, da se bo pomiril. Ampak tega nebomo delali, ker pol lahko za zmeraj ostane naš voziček doma.
ledenka ti bogica s tole nogo
Jst sem pa našmu atiju napisala sms, kaj naj kupi v trgovini, sproti ko bo šel iz šihta. Komaj čakam da pride domov, je takoj dan lepši, da nisma sama. Pa pomaga mi veliko pr malem, je takoj lažje vse.
Danes se nekaj dogaja v Ljutomeru, majo neke prireditve, bomo mogoče šli kaj pogledat, če nebo dežja, je nekam oblačno zadnjo urco pr nas.
Anej pančka,...upam in še 1x upam da bo vsaj še kako uro pančal, ker skor nič noče več spat. Prej se je igral pol urce v igralnem centru, pol pa začel tulit, sem ga uspavala z dudo.
Glede OP, sem pa še danes klicala sestro, ko asistira dr. Koželjevi na Maxilo in povprašala še malo za OP, ker si njo bolj upam vprašat kot dr. Pa sem povedla da smo mogoče že malo upali da bo OP pr 3 mes, in je rekla da zdaj ma drugo taktiko, da dela take OP pr 6mes, zaradi tega, da je čimveč tkiva na voljo na ustnici,...mu španamo ustnico z trakci. In da nardi običajno LE 1 OP!

Tk da če gledam s te strani, je to pozitivno, ane?

Nam vsaj nebo treba bit 5-6x v LJ na maxilo, pa vsakič po 7 dni. Tk da če bo po sreči, bo mel 1-2 OP. Pa pol samo še pr 2.5let prišijejo mehko+trdo nebo. Tisto je pa itak najmanj že.