writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

07.08.2009, 20:01

clock-img

lake

pencil-img

3955

No punce midva oz. jst sm spokala (tko kot se moj ukvarja s tamalo pa pokanjem bi mela 10 otrok), tko da se bomo počas odpravl.

KatMat Če prideš jutri poklič pa se bomo vsaj za kak kofe zmenil.

Dudica
Lepo se mej na morju.

Se tipkamo v nedeljo.

clock-img

07.08.2009, 20:07

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no prou...ce pridemo te poklicem!!!

clock-img

07.08.2009, 20:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

lake tud vi uživajte...pa kakšno kartico pošlji na rr user posted image user posted image

clock-img

07.08.2009, 20:16

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je zame:

user posted image user posted image user posted image user posted image

a tojk stari so ti všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja itak..zakaj pa misliš da v domu za ostarele delam!!user posted image user posted image  user posted image user posted image

joj oliva ta je pa kilerski user posted image

zdaj berem za dva dni nazaj...

clock-img

07.08.2009, 20:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ej če bo pa ktera na primorskem koncu pa tud naj pokliče user posted image

clock-img

07.08.2009, 20:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kam ze greste??

clock-img

07.08.2009, 20:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

simonov zaliv

clock-img

07.08.2009, 20:24

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Se dobimo v kopru na kofetu namesto v postojni? user posted image

clock-img

07.08.2009, 20:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ajde sm sporočte mi

clock-img

07.08.2009, 20:35

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). user posted image

pol pa moji teti nista pravi!!!

?????
Men se zdi, da smo se tko učil enkrat v OŠ. Naj še katera iz stroke pove.

ja tako so učil, sem tudi jaz skoz tako mislila. Ampak genetika je zapletena stvar, sploh barve oči (predvsem odtenke težko pogruntajo). Na med.overju je forum genetika in tam sem prebrala, da imata lahko dva modrookca, z dedki in babicami modrookci, lahko otroka z rjavimi očmi.

< Sporočilo je popravil Leela -- 7.8.2009 20:45:27 >

clock-img

07.08.2009, 20:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2009, 20:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

no sem prebrala in se nasmejala user posted image , men lahko kakšnega veslača nalimate user posted image

pokica user posted image  za Anejčka, za koželjevo sem brala da je ena boljših zdravnic. Tako, da po moje ne rabiš skrbet. za knjigo sem si pa že napisala in si jo ob priliki sposodim.

Bo pa jutri v DZS akcija Znanost o vzgoji za cca 12€. Menda je dobra knjiga.

k.tja za lulčka sem jaz že prej enkrat prebrala tako kot si napisala. Če lahko otrok vredu lula in nima vnetij sem jaz bolj zato, da nisi preveč "agresiven".

ledenka: user posted image , da se čimprej pozdraviš. To z nohtom res boli, jaz sem imela pred 3 leti tako nesrečo na palcu na roki.

clock-img

07.08.2009, 20:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dons sem pa tok nesrecna...da me cal dan tud sm ni blo....tok sem osamljena...

clock-img

07.08.2009, 20:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

izpovej seuser posted image

clock-img

07.08.2009, 21:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jah sej se ni kej za izpovedat...kr zalostna sem ze cel dan...od desca pa itak nimam kej....pride dam poje in glej ga zlomka ze spi...jupi my life is great

clock-img

07.08.2009, 21:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hotela sem tud it na prijateljicino prvo razstavo pa se nikokr ne najde cas...pa sem zelela da gremo skup pa se ni izslo,dons sem hotla it sama pa se ni izslo...pol pa slisis mojga k mi hoce se avto prodat-jah pol bo pa res fajn k bom res sam doma

clock-img

07.08.2009, 21:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja u rit ga brcn user posted image

Jaz mojga kr nateram če kej rabim,no samo moram pa povedat da ni tak da bi čez dan sploh spal,kr kaj najde da dela...al zuni al pa notr user posted image

clock-img

07.08.2009, 21:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

hotela sem tud it na prijateljicino prvo razstavo pa se nikokr ne najde cas...pa sem zelela da gremo skup pa se ni izslo,dons sem hotla it sama pa se ni izslo...pol pa slisis mojga k mi hoce se avto prodat-jah pol bo pa res fajn k bom res sam doma

hmm,tvoj avto prodat???

nč ne skrb bomo pa me k teb hodile ti boš pa samo kavice kuhala

clock-img

07.08.2009, 21:06

clock-img

mama11

pencil-img

1385

vi že uporabljate slinčke?
jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala.

Prvi mesec, ko je non stop polivala sem... pa mi je bilo grozno s tistimi trakci okoli vratu. Potem sem pogruntala, da sta obe strani preveč zanjo in sem jo dojila le na eni. Odtlej ne rabim nič... razen pri spahovanju kdaj mene malo popljuva.

Nič čakat desca... da delno citiram enega komunista..."srečo si mora človek ustvariti sam". Glede avta se pa ne pustit, meni je avto svoboda. Kaj pa če bi (bohnedaj) kdaj nujno morala s Tijo k zdravniku?

clock-img

07.08.2009, 21:09

clock-img

lananai

pencil-img

3613

poki, bravo, če bo res samo 1-2 operaciji!! user posted image

clock-img

07.08.2009, 21:13

clock-img

lananai

pencil-img

3613

KatMat, objemčki in pike zate. user posted image user posted image

clock-img

07.08.2009, 21:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

desci user posted image moj je šel v lajf. mah, sej ga ne rabim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.08.2009, 21:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

desci user posted image moj je šel v lajf. mah, sej ga ne rabim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ooo jaz brez mojga umrem user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2009, 21:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hmm,tvoj avto prodat???

nč ne skrb bomo pa me k teb hodile ti boš pa samo kavice kuhala

ma ja...k je kao starejsi kot njegov in se bolj splaca mojga prodat (pa pomoje pol misl pocitnce placat z tem denarjem) jest pa obozujem svoj avto,mam leona upedenanga...sem kr velik not vlozila sam je res 9 let star ja ****t ga vsaj vem kaj vozim...

clock-img

07.08.2009, 21:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

vi že uporabljate slinčke?
jaz se jim sicer kar izogibam, ker mi je tako nerodno imeti slinček pri ležečem in spečem otroku (čeprav je ta slinček kot majčka, nima vrvice)... pa drugače se niti ne popaca (pobruha) toliko (max ga dnevno 2x preoblečem) - se mi zdi, da sem pri Oskarju več preoblačila in prala.

Prvi mesec, ko je non stop polivala sem... pa mi je bilo grozno s tistimi trakci okoli vratu. Potem sem pogruntala, da sta obe strani preveč zanjo in sem jo dojila le na eni. Odtlej ne rabim nič... razen pri spahovanju kdaj mene malo popljuva.

Nič čakat desca... da delno citiram enega komunista..."srečo si mora človek ustvariti sam". Glede avta se pa ne pustit, meni je avto svoboda. Kaj pa če bi (bohnedaj) kdaj nujno morala s Tijo k zdravniku?

e tocno to!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem