writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

19.08.2009, 16:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

zdej sm gledala en dobr dokumentarc

The baby human - The walk

kaj pravijo?

clock-img

19.08.2009, 16:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ugasni račualnik pred njim, drugače ti ga bo zaklenu, ker ti bo prepovedu na forum hodit. user posted image  

am... To naredi v službi... Nimam kajuser posted image Bom pač po riti dobila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj šele mene čaka...

komaj čakaš, aneuser posted image

jes...komaj, komaj....give it to me baby

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 17:13

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pokvarjenke...mojga pa ni doma user posted image

Se vidi, da bo močan mlaj jutri.

Zarja je mal zaspala v gugalniku, maša pa je hrenovke in gleda risanke. Uživam v tišini.

clock-img

19.08.2009, 17:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Zarja je mal zaspala v gugalniku, maša pa je hrenovke in gleda risanke. Uživam v tišini.

user posted image Sem rekla, jutri bo že na špagi- non stop dosegljiv...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

19.08.2009, 17:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image ...dejmo nehat o decih ker nekaterih ni doma...user posted image
ne...MAJA sej pride zjutri poštaruser posted image

clock-img

19.08.2009, 17:51

clock-img

Anonimen

še ni konec? user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 17:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ne ne zdaj pa res...user posted image

clock-img

19.08.2009, 18:23

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Mi smo bili pa na poroki, no ubistvu je bil samo uraden del pa kozarček šampanjca, ampak je bilo prav simpatično. Pa še tamal je prespal cel uradni del. Sem ga dobro naštimala user posted image Mi je bilo prav všeč, da je bilo vse tako sproščeno, nič kravat in super gala oblek. Bi mela jst tut tako, no, mogoče z malenkost več ljudi, ampak na tak sproščen poletni stil. Moj tut ni za kravate, tko da sva kar usklajena glede tega. Pa namesto neke super duper bele obleke neko simpl poletno oblekico, v kateri bi se udobno počutila...

Malo kasneje gremo pa na piknik, ga priča s poroke organizira, tko da bo spet mal za jest pa kakšno pivce bo tut padlo zagotovo user posted image Sem se kar navadila vsaj malo pivo spit zvečer, ko tamalega spat popokam. Vse za mleko user posted image

clock-img

19.08.2009, 18:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image ...dejmo nehat o decih ker nekaterih ni doma...user posted image
ne...MAJA sej pride zjutri poštaruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 19:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

katmat kakšno je stanje...je že prišel domov??user posted image

clock-img

19.08.2009, 19:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

je ja.....

clock-img

19.08.2009, 19:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aha...

a je bla rubin naša majčica al ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 20:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

aha...

a je bla rubin naša majčica al ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj- kaj pa je bilo?

clock-img

19.08.2009, 20:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

aha...

zakaj- kaj pa je bilo?

ojej, zdej sem vidlauser posted image user posted image user posted image Kako groznouser posted image

clock-img

19.08.2009, 20:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lahko noč, punce.

clock-img

19.08.2009, 20:31

clock-img

mani2

pencil-img

810

čer punce

vidim da bi ga rade žurale user posted image . Z mojo dekliščino ni bilo nič. Sem za pričo prosila mojo sestro pa mi je najprej obljubila da mi bo pol pa ji je tast zbolel in mi je odpovedala udeležbo na poroki. Pa sem prosila v četrtek brata da mi gre za pričo in je seveda dekliščina odpadla. pa tako sem se veselila kakšnega striptizerja user posted image .

clock-img

19.08.2009, 20:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska ja res je grozno kaj takega user posted image

mani no pa ne bo nič z dekliščino...ma važno je da vse mine teko kot je treba pa bo a ne

clock-img

19.08.2009, 20:38

clock-img

mani2

pencil-img

810

Sem se odločila do bo to res moja poroka in izključno samo moja. No, pa seveda od mojega dragega user posted image . Zato pa se bom tudi nehala sekirat kako bo ker bo najlepše in na koncu bova srečno poročena. No jaz bom srečno dragi pa poročen user posted image .

clock-img

19.08.2009, 20:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tako se govori user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 21:03

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dober večer čveke.
Sem hotela likat pa me likalnik jezi in sem raje šla na RR. Komaj čakam, da bo ta vročina mimo. Še dobro, da imam teraso in sem lahko popoldan na njej. Najini dolgi popoldanski sprehodi odpadejo, ker je zunaj prevroče, naša punca pa je po 19. uri že tako zaspana, da gre na nočno spanje. Danes sva šle ob 7.30 na sprehod. Koliko vam popijejo čaja. Naša popije ogromno čaja in vode. Tri tedne nazaj pa ga ni hotela niti kaplje  popiti, zdaj ga pa rukne 100 ml v eni rundi.

clock-img

19.08.2009, 21:38

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mani Pa zakaj ne rečeš, bi ti pa me organizirale dekliščino, no ja sej jo lahko po poroki user posted image user posted image . Vse za žur.

AKP očitno ti tud rabiš nov likalnik, morš prebrat debato o likalnikih par strani nazaj. Se tud kej resnaga pogovarjamo user posted image

Je bla tašča na obisku, in je pazla Tajo, da sm šla lahko brez nje na kavico, ker od mojga tko al pa tko nič ni, pa tud če ga prvežem.
Temo o Rubin sm pa spremljala od začetka, in mi je šlo dons kr na jok ko sm prebrala, da Zoja ni zdržala. user posted image user posted image , pa še plaz jim je hišo skor odnesu, da so se mogli odselt.

clock-img

19.08.2009, 21:40

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O boga rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2009, 21:44

clock-img

dobrovoljčica

pencil-img

63

Uf uf vidim, da me že štiri mesece čakate s podatki mojih drobižkov. Evo, da vam posredujem
Maj 1. mesec 3350g 50,5cm, glava 35 cm  Eva 1.mesec 3050g 48,5 cm, gl.36cm
      2.mesec 4850g, 55cm, glava 38,5 cm         2.mesec 4200g 53cm, gl.38,5cm
      3.mesec 5920g, 61 cm, glava 40,5cm         3.mesec 5350g 58,5cm, gl.41cm

Kar se pa slikic tiče. Naj mi katera pove kako jih dam direkt v sporočilo. Znam samo v album.

Hvala. 
Aja smo krassssssno, fantastičnoooooooooo.

Noč

clock-img

19.08.2009, 21:52

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: dobrovoljčica

Uf uf vidim, da me že štiri mesece čakate s podatki mojih drobižkov. Evo, da vam posredujem
Maj 1. mesec 3350g 50,5cm, glava 35 cm  Eva 1.mesec 3050g 48,5 cm, gl.36cm
     2.mesec 4850g, 55cm, glava 38,5 cm         2.mesec 4200g 53cm, gl.38,5cm
     3.mesec 5920g, 61 cm, glava 40,5cm         3.mesec 5350g 58,5cm, gl.41cm

Kar se pa slikic tiče. Naj mi katera pove kako jih dam direkt v sporočilo. Znam samo v album.

Hvala. 
Aja smo krassssssno, fantastičnoooooooooo.

Noč

juhej... pa si se res oglasila pri nas... zdej pa nas redno obiskuj, pa kakšne slikce Maja in Eve pripopaj da ju vidimo.. zdej morta bit že cela korenjaka user posted image  user posted image

clock-img

19.08.2009, 21:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kje ste, bejbe? že vse spite? danes smo mel mal problem z uspavanjem, je mali ene 5x zaspal in se zbudil po 5 minutah user posted image a je kaka luna?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem