Aha, jst mu jih morm spakirat al pa vsaj 10x rečt naj si sam spakira, drugače gre brez vsega. Sem mu enkrat rekla, da na si on sam pripravi, pa mi je reku da naj mu jst, ker bo on zihr kej pozabu

Grozni so tile deci
Aja in zdej ko smo bli v čatežu reče 'ojoj, sem zihr pozabu tisto za nohte ščipat' Aja dragi...gate in cunje so se pa same spakirale.
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
a se vaši otročki tudi ful slinijo? Naš ko kravice pase mu samo teče ven iz ustik.
dobrodošle vse nove majčice.
Zarja se grozno slini zadnje par dni. Kr bodi rata cel moker. Bo treba slinčke.
A pa teh 5 nisi poznala?
Najino pecanje je pa kr trajalo kak mesec. Najprej sva bla prijatla, pa vsak večer smo šli s klapo ven na pijačo in vsak večer preden smo šli vsak v svoj avto sva se objela. In en večer se je njemu ful mudil na vaje in je šel brez objema. Pa mi pošlje po polnoči sms, da sorry ker je tko hitro šel, da me je pozabu objet. Sm poslala nazaj da je bedak tudi lupčka pozabu dat. Nakar dobim sms 'čez 10 minut pri pošti?'
Ihahahaha, valda. No in sva čepela v avtu od polnoči pa do sedmih zjutrej, ko sva šla delat

. Pred pošto, dvakrat so prišli policaji pogledat kaj se dogaja
Čestitke maj! Jst sem na Zarjina 2 meseca prav pozabla
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
moja pa v nedeljo..:)
Res gre hitro,... grem se mal zrihtat, da ne bom kot medvedek na plaži... Taja spi...
mal pogrešam prejšnje življenje,....sm poslušala neke pesmi k me spominjajo na brezskrbnost,... ja ja... je blo lepo,...
še lepše bo
Tudi jst se včasih spomnem, kako je blo, ko sva ful potovala... Ampak ne menjam za nič na svetu.
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Fajn je tudi kasneje (po 2,5 letih), ko ga pustiš na kakšnih igralih ti pa kavo piješ v "miru".
to je pa zdej pri nas luštno...ta obdobje...samo nekam kjer so igrala moramo it pa mamo mir kot da ga ni
A se zmenmo enkrat v Postojni s tavečjimi zraven. Po mojem bodo ful uživali tam.
IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Prejšni teden so nama iz zlatarne javilo da so najini poročni prstani gotovi. Ko pa so povedali koliko še morema plačati najo je pa skoraj na rit vrglo. Sena je bila za skoraj 50% višja kot pa je pisalo v prospektu. Seveda sva se pritožila ker to je zavajenje kupcev. In kot pravi prodajalci so zagotovili da dobiva prstane po dogovorjeni ceni. Danes pa greva v Maribor da jih dvigneva in ugotovima da so nama narobe zgravirali prstane.
. Pa še opozorila sem jih da naj pazijo ker je moj prstan večji od njegovega da ne bo prišlo do napake. Še dobro da sva si res vzele dovolj časa za prstane. So me vsi spraševali kam se mi tako mudi z naročanjem prstanov da je dovol če jih naročim 2-3 tedne prej.
O mili bože. Ja, še dobro da imaš čas.
Zarja je spala ok, tko kot vedno, Maša tudi, je bla ful vesela, kr sem šla z njo spat in ji prašičke brala. Moj je tudi min imalno smrčal, al pa nism slišala

. No zarja že spi nazaj, jst se pa morm spravit kej pospravt.
Pri maši sem lahko s sesalcem plužla pa razbijala, zarja se pa takoj zbudi že sam če posodo pomivam.