dobro jutro še iz našega konca,
mi smo se včeraj vrnili iz morja, ker je enostavno preveč vroče da bi človek tam doli živel, dihal, migal,....
doma je prijetnih 24 stopinj. najstarejši je užival na morju celih 7 dni, najmlajši pa ..... jah, glih vročine ni prenašal, čez dan je bolj malo spal, posledica je bila tudi manj spanja in več stokanja. Danes gremo na šobec, da se ohladimo, pa še oskar tam samo je in spi. Mu izgleda zelooo paše sveži gorski zrak.
v bazenček in morja ga nisem namakala, ker:
prvič: nevarno sonce - s kremami faktor 45 ga pa tudi ne mislim mazat
drugič : voda definitivno premrzla za tako majhne
tretjič: za vse to je še čas
žakeljček - pri nas ne pride v poštev, ker obema paše bolj hladno kot vroče. Se spomnim, da najstareši ni mogel potem nič migati in mu ni bil všeč. Sej če pomislim, da tudi rada spim skoraj popolnoma gola, brez kakšnih obvez, zavez itd...mi je popolnoma jasno, da moja dva mulčka žakeljčka ne marata.
a je zdaj kera zares noseča al se samo malo zezate ? Pri nas sem postavila ultimat, da bomo enega zagotovo še imeli, samo potem razmišljam če ne bi bilo vseeno če bi imeli še enega, ker smo nato velika družina, pa meni ne bi bilo potrebno delat še deset let, pa vmes bi se ene dvakrat za štiri leta preselili v tujino, pa mi spet ne bi bilo treba delat, pol grem pa lahko že v penzijo
ampak potem zakaj za božjo voljo sem delala faks, pa tečaje, pa kariera ?!
ime erazem - definitivno zelooo všeč
zobki - najstarejši je dobil prve zobe pri treh mesecih. Pri šestih jih je imel že osem. Ja, je bila prava norišnica.
številke oblačil - 62 mu je že skoraj premajhna, tako da večinoma v 68. Za pozimi pa kupujem številko 74 za bolj začetek zime in 86 za bolj konec. Sem pa zadnjič kupila tudi ene poletne čevlje ( za naslednje leto ), za tristana številko 30. So bile 50% ceneje, tako da se kar splača.
hranjenje - se mi zdi, da tudi malo manj poje v teh vročih dneh. Mu zato malo več dajem vode in čaja, da ne dehidrira.
kaj je zdaj s tem iškim vintgarjem ? Se lahko al se ne more z vozičkom ?
kje je medvedje brdo in kaj se tam dogaja ?