mama11, si ti pisala o maslenih svečkah, ki pospešujejo kakanje?
IZVIRNO SPOROČILO: lake
No, no punce, mal me počakta, sej kapljam za vama z objavami
. Mojga še vedno ni, upam da ne bo prišel brez vrečke iz trgovine, drgač ne bomo nič jedli dons.
Vroče je k satan, samo se neki hoče oblačit. Taja se je e parkrat na trebuh obrnila, samo ma pol problem ker se ne zna nazaj obrnt, pol pa z glavo rije v rjuho, se mi bo še zadušla.
Bravo za Tajo!
Zdaj pa le pazit, da se ne bo prevalila s kakšne višine v želji po letenju!
Meni je bilo hecno pri Oskarju, ko se je prvič okrog obrnil... sem šla po plenice v kopalnico, on je bil na tleh in pridem nazaj, on na trebuhu in se mi smeji. Sem ga prec obrnila nazaj na hrbet, da vidim, kako je to izvedel, on pa začne brcati in se smejati. Nič predstave za mamico! Grem spet v kopalnico, pridem nazaj, on spet na trebuhu! Seveda mi spet ni želel pokazati, kako je to naredil. Pa sem šla spet "kao" v kopalnico in ga opazovala, kako je mojstrsko izvedel obrat! Tisti dan sem bila najsrečnejša mamica na svetu! Kar smejalo se mi je! Sva pa poslušala cd To majka više na rađa (Yu nostalgija, Tito pa te zadeve,...bila je pesem Srce mog naroda) in bil je petek trinajsti (imam zapisano v knjigi)
Ampak s trebuha na hrbet pa se je prekobalil mnogo kasneje
lake, upam, da boste danes jedli!
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
k.tja te ribice so ful lušne. Tudi jaz sem iskala nekaj preprostega in imajo nekaj v BC in pikapolonci. Luka je imel tri plastične račke in jih ni maral, zdaj pa v postelji spi z njimi
.
Filip ima pa ene 20 let stare kroglice, ki ropotajo (sem taščo vprašala, če ima kaj pa jih je najdla, ko je od sestre vnukinje mirkala).
Leela, sem ugotovila, da imajo otroci radi čim bolj preproste, klasične igračke.
Oskar npr. ni bil ravno navdušen nad pisanimi in raznih oblik narejenimi ropotuljicami pa sem mu dala eno navadno malo rdečo ropotuljico (namenjeno za glasbenike), s katero je noro ropotal... dokler je ni kasneje, ko je bil večji, uničil.
In Urban je zelo nor na mali okrogli zvonček, ki je obešen pri ribicah, sem mu še enega obesila nad ležalnikom in zdaj vedno zvončklja z njim. Babica pa ima tisti hruškast zvonček, ki je tudi vaba za očke in nasmeške!