cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

21.11.2010, 20:50

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, pred petimi leti so popadki začeli in šla sem v porodno.... uro in pol kasneje je prišel adamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

21.11.2010, 21:08

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Adamu za 5.rojstni dan želim vse naj,naj!!!!!!!!!

clock-img

22.11.2010, 17:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.11.2010, 17:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.11.2010, 17:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

kaj mate tak mrzlo, da so vam tipkovnice zmrznile ???????

skoraj ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.11.2010, 17:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, pred petimi leti so popadki začeli in šla sem v porodno.... uro in pol kasneje je prišel adamuser posted image

s precejnjo zamudo pa vseeno iz srca: ISKRENE ČESTITKE ADAMU ZA ROJSTNI DAN!!!!! Upam, da ste lepo praznovali!!!

clock-img

26.11.2010, 16:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

kaj mate tak mrzlo, da so vam tipkovnice zmrznile ???????

jap, pa malo snega smo tudi dočakali

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.11.2010, 16:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

aja, pa hvala vsem za čestitkeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.11.2010, 18:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.11.2010, 21:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.11.2010, 08:01

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Uživate v tej zimi?
Meni je tako všeč, ampak samo skozi okno iz tople dnevne sobe :)

Drugače pa- ene že veste- moj mali srček je že od četrtka v bolnici. Komajda je en mesec dopolnil, pa je že staknil uroinfekt. Tako ga je zdelalo, čisto je bogi. Zdaj mu antibiotik že lepo pomaga, samo vročina mu ne pade in ne vejo, zakaj ne.
Včeraj so pa mene poslali domov, ker sem cel dan preživela na stranišču, sem dobila tako drisko in večkrat sem bruhala. Pa s bojijo, da bi malček dobil rotavirus.
Prejokala sem cel dan, ker sem vedla, da ga bom mogla pustiti samega v bolnici, potem sem se pa zadnji hip spomnila, da bi lahko tašča šla čez noč k njemu pa so mi na srečo dovolili, tak da le ni čisto sam.
Edino na žalost pač po flaški pije.

Zdaj se pa zrihtam pa že letim, da pridem do vizite tja.

clock-img

28.11.2010, 09:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.11.2010, 20:50

clock-img

trezika

pencil-img

3981

mamamajča en vagon pikepok vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.11.2010, 21:21

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mamamajča še tukaj ti želim vse hitro dobro, pa da te malo potolažim, adam je dobil uroinfekt že v porodnišnici, takoj drugi dan. oz. celo so predvidevali, da se je z njim rodil. po dozi AB je bilo boljše v roku 1 tedna. oz. po enem tednu sva šla domov. potem sva pa imela le redne kontrole in malo bolj oprezno nego malega pipija.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.11.2010, 17:51

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

hvala vsem za pikapoke. Midva sma zdaj doma, z diagnozo urosepsa, žal še vedno ne vemo, od kod je prišlo do te okužbe, zato sma naročena še v LJ na eni preiskavi, ki bo pa zelo boleča in si sploh ne predstavljam, če bom lahko to gledala. Tak da najtežje še ni za nama, je pa vsaj zdaj brez bolečin in vročine.

clock-img

30.11.2010, 18:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.11.2010, 20:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mamamajča saj bo vse dobro.... se pa spomnim, da je bilo tudi meni najhuje, ko so Adama kateteriziraliuser posted image  mislim, tak mali lulek, le dober mesec star, pol mu pa tisto cevko notri rinejouser posted image

morrak pa kako nimaš varstva? babi je ja v penziji, pa jo povabi malo na primorskouser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

02.12.2010, 20:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Kaj se vse sankate, smučate, kepate, drsate, snežake delate.......???? Buuuuuuuuuuuuuu user posted image

clock-img

03.12.2010, 11:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.12.2010, 12:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.12.2010, 10:00

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ja groza no!!!!!!!!!!! ok, sklepam, da ste vse cele dneve v toplih objemih svojih boljših polovic in zato ne pridete do računalnikauser posted image
Naj vam bo, no!!!!user posted image

Donna, da ne bo kake zamere. Zmenjeno?

clock-img

12.12.2010, 20:46

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ja groza no!!!!!!!!!!! ok, sklepam, da ste vse cele dneve v toplih objemih svojih boljših polovic in zato ne pridete do računalnikauser posted image

Eh, z moje strani definitivno neuser posted image Saj za to je forum, da povemo svoje mnenje, a ne? V marsičem se tudi strinjamauser posted image

clock-img

14.12.2010, 22:29

clock-img

katka37

pencil-img

1792

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Eh, z moje strani definitivno neuser posted image Saj za to je forum, da povemo svoje mnenje, a ne? V marsičem se tudi strinjamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj sem zamudila?

Kaj le res počnemo cele dneve, nič ne visimo tu?  Sramota, kaj sramota, žalost. user posted image user posted image user posted image

Očitno se nam preveč stvari že dogaja, da nimamo časa za klepet.

Kako ste kaj, vse v redu? Kako pri vas, mamamajča, dojenček raste pridno
Kar pogrešam previjanje, pa vonj po dojenčku.

ada, nič se ne javljaš, te res moram čimprej poklicati, da vidim kako in kaj pri vas.

Punce, bodite lepo.

clock-img

15.12.2010, 13:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...... user posted image  user posted image

a je dovolj nazorno?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

15.12.2010, 20:09

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...... user posted image  user posted image

a je dovolj nazorno?

zelo user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem