writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

16.07.2009, 20:09

clock-img

mihi78

pencil-img

683

monchy, ti pa si huuuuuuudaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

clock-img

16.07.2009, 20:32

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

mihi zelo user posted image mislim da rabim počitnice user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

16.07.2009, 20:35

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Kaj se je zgodilo?user posted image

Mi pa smo bli v bistrci, ampak cele pol ure, na banki pa v hoferjuuser posted image
Zdaj pa smo divjali, pa se skopali pa najedli, pa šibamo spat.

Se beremo jutri!

clock-img

16.07.2009, 20:40

clock-img

mihi78

pencil-img

683

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

mihi zelo user posted image mislim da rabim počitnice user posted image

Jaz tudi!
Boš videla, jutri bo svet že lepši. Pa kdorkoli je kriv za tvojo jezo, se mu verjetno sladko fučka - naj se še tebi! Mene tudi včasih kdo ali pa kaj tak raz..., da bi glave trgala pa ne morem.
Ema že eno uro spi, upam da ne bo spet ob petih že pokonciuser posted image . Samo je pa tak sladka, ko začne zjutraj "ta, ta, ta" pa se smejčka.

clock-img

16.07.2009, 20:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Jaz sem pa preživela eno super popoldne na bazenu z mojimi otroki... pa zelo ugodnouser posted image  1,9 eur vstopnina zame, pa 2,5 eur za nušo in to je to.... še lučke so me več prišleuser posted image

fanta že spita, nuša še nekaj vztraja pred TV, ampak je tak zagorela pa zmantrana, da mislim, da bo v trenutku zaspala, ko se bo ob 9 v posteljo preselila... jaz pa tudi grem malo v horizontalo.... me je sonce zdelalouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.07.2009, 20:47

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

mihi mislim da nem pozabla tak hitro , ker je moj prehitro vozo, ker se mu je mudilo v službo da se spomnit ne smem user posted image

clock-img

16.07.2009, 20:49

clock-img

ada2

pencil-img

7402

uuu monchy, a so ga radirali? bo fejst udarlo po žepu? saj, še vseeno boljše, kot da se mu kaj zgodi..... bi bila pa jaz tudi huda.... v bistvu tak trenutno sem na mojegauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.07.2009, 20:53

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada z pištolo so ga namerli. mel je vožnjo za motor in sta z inštruktorjem vozla na avtocesti, ki se je danes odprla in je bla tam ful huda prometna pa sta valda šla pomagat ker se je malo pred nima zgodla. in pol bi mogo bič 17.30 na smenii on pa je bil še na poti domov da si obleče uniformo user posted image in je bla omejitev 50 vozo je pa 77 

clock-img

16.07.2009, 20:55

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

saj v bistvu ne vem na koga sem huda .. al na policaja ko mu ni mogo dopovedat da je nekomu pomago in mu rešo življenje, ker so policaji rabli 30min reševalci pa 45min da so prišli na kraj nesreče al na njega ki je leto ko zmešan user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 20:56

clock-img

mihi78

pencil-img

683

monchy, sranje -  kaka je sploh kazen za tako prekoračitev?

clock-img

16.07.2009, 20:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pismo, to je kar dosti prek... a bno samo keš kazen al so še kake pike?

ma sranje no, zgleda, da tudi tvoj ni imel glih srečnega dneva danes, najprej prometna, potem pa še to.

ampak kaj češ... vem pa, da te jezi...

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.07.2009, 20:57

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Ker sem bla celi dan pridnauser posted image , si bom zdaj en kornet prvošla!

clock-img

16.07.2009, 20:58

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Ker sem bla celi dan pridnauser posted image , si bom zdaj en kornet prvošla!

jaz pa sladoled v postelji in to sama, ker sem jezna na mojega, pa itak že smrči tu za mano na kavču...

torej punce jaz vas po prstih zapuščamuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

16.07.2009, 20:59

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

user posted image

< Sporočilo je popravil *monchy* -- 16.7.2009 21:01:10 >

clock-img

16.07.2009, 20:59

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada tebe je tvoj tudi razjezo? user posted image  user posted image

clock-img

16.07.2009, 21:01

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ja kaj sem pa zdaj pritisnila user posted image

clock-img

16.07.2009, 21:06

clock-img

mihi78

pencil-img

683

monchy, še enkrat se je potrdilo - dobrota je sirota! Nažalost. Samo jaz še skos pravim, da nam bo enkrat poplačano!
Danes sma se šle s svakinjo (punco od brata) menit za krst - mi bi naredili v duplo - brat bi daj svojega mlajšega krstit, mi2 pa Emo. Pa pride pater pa reče, da se lahko samo za datum zmenimo, ker župnika ni. OK. Pol pa začne malo spraševat o razmerah.Pa svakinja reče, da onadva nista poročena in da se zaenkrat tudi nimata namena in je začel težit sto na uro, v smislu kakšen zgled pa bo otrokuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj mu je na koncu rekla, da če bodo izsiljevali bomo deco pač v drugi fari dali krstit. In pol nastopim še jaz in povem, da sicer sem poročena ampak ne cerkveno in da za svojega otroka želim dva botra - brata, ki ni poročen, da bo videla, da ne rabiš bit poročen, da si srečen in svakinjo (od mojega sestro), ki pa je ločena, da jo bo naučila, da v slabem zakonu ne smeš vztrajat. Pol sem se gospodu patru lepo zahvalila, mu dala roko in mu zaželela lep dan.
Da se ne menimo o tem, da me je komunala "reševala" s parkplaca user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni tak hudo, kot je čutuser posted image .

clock-img

16.07.2009, 21:07

clock-img

mihi78

pencil-img

683

ada, lahko noč!

clock-img

16.07.2009, 21:09

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

mihi dobro si mu zabrusla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2009, 21:09

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ma zdaj tak je kaj je.. plačat boma mogla user posted image ampak jezna pa sem lahko malo user posted image  

clock-img

16.07.2009, 21:10

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

ada tudi jaz grem v horizontalo ker me glava boli od jeze menda user posted image  user posted image

lahko noč vsem

clock-img

16.07.2009, 21:13

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Lahko noč tudi od mene!

clock-img

16.07.2009, 21:43

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

monchy, hvala za uslugo gnesuser posted image  se ti bomo nekak oddolžili. sicer pa še tak timon dobi...

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

16.07.2009, 23:34

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

mihi   user posted image user posted image user posted image user posted image
svaka cast...kapo dol pred tabo ,da si mu povedala kaj mu greuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

clock-img

17.07.2009, 06:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem