writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

28.10.2009, 10:27

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

solzne oči imam ob prelepih novičkah o mali Gaji..le tako naprejuser posted image user posted image

Dadaegon...držim pesti za vas in verjamem v čudeže!!!!!!!user posted image

clock-img

28.10.2009, 10:31

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dadaegon zate en zvrhan koš user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...Gašper se bo izvlekel, saj vidiš kako se bori. Želim ti veliko sreče in da ti Gašper kmalu začne nagajat...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 10:32

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rubin. zate in za Gajo pa samo besede pohvale in čestitke za borbo...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kar tako naprej pa čimveč cartanja.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.10.2009, 10:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Christiana21 kako pa je tvoja Klara Glorija? Kaj pravijo v Lj? Tudi za vaju en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 28.10.2009 10:34:22 >

clock-img

28.10.2009, 11:05

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gajo in Gašperja. Naj se vse dobro konča in da se boste čim prej skupaj cartali...

clock-img

28.10.2009, 11:32

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

Bravo Gašperuser posted image user posted image user posted image Le tako naprejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 11:55

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Bravo mala Gaja!user posted image

Dadaegon držim pesti za tvojega malega borca.

clock-img

28.10.2009, 12:14

clock-img

Lara73

pencil-img

976

Bravo Gašper in Gaja! user posted image user posted image

clock-img

28.10.2009, 14:46

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

O superuser posted image mali borec Gašper. Držim pesti in res srčno upam,da ga boste kmalu crkljali brez skrbi.
Mala Gaja,pa le tako naprejuser posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

28.10.2009, 20:10

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Danes je pa en tako lep dan, se mi zdi da je že ves oktober tak, zunaj sonček in v naših srcih sonček. Danes sem imela eno posebno priložnost oz. bi lahko rekla, da sem bila pravi čas pri njej. Kot veste ima Gaja CPAP, to je ena taka mini tini maskica na nosu, ker pa se ji kar fajn zareže v kožo, ji občasno zamenjajo z brčicami, to vrjetno poznate, so majhne cevčice napeljane v nos. Zakaj vam to razlagam, ker sem bila danes tam, ko so izvajali to menjavo in sem prvič videla Gajo čisto brez vsega. In sreča sem imela pri sebi fotoaparat. Jaz se sicer držim načela, da fotografij otrok ne objavljam na spletu, ampak bom tokrat naredila izjemo - samo za vas moje rr-jevke. Ker si želim, da tudi ve spoznate mojo hrabro princesko, za katero tako močno navijate in držite pesti. Tako, da bo fotografija nekaj dni v albumu, potem pa jo bom odstranila.

Imam pa dobro novičko. Mož je bil prisoten ob večernem hranjenju in Gaja je danes prvič pojedla svojih 5 ml po steklenički user posted image . Je trajalo 15 minut, ampak je pokazala veliko volje. Se še uči in hitro se utrudi, ampak začetek je. To je moja deklica, vedno pripravljena na nove izive in zmage.

clock-img

28.10.2009, 20:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Rubin. spet user posted image ko berem tvoj post in to od veselja. Super za Gajo. Bravo naša mala borka user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.10.2009, 20:29

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Rubin, jokam od veselja. Kakšna lepotička je Gaja, kakšne očke lepe ima. Gajauser posted image  

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

28.10.2009, 20:53

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

prava mala princeska...naj gre vse samo na bolje...en veeeelik objemuser posted image user posted image user posted image user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

28.10.2009, 21:23

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Rubin - user posted image user posted image user posted image Gaja.Podbradek ,pa tudi že imauser posted image

clock-img

28.10.2009, 21:35

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Gaja je res en velik sonček, ki nam vsem polepša še tako turoben in težek dan.  user posted image

dadaegon, vidiš, Gašper vam je dokazal, da je močan. Ve, da ga po težkem začetku čaka lepo življenje v vašem domu. Verjemite vanj, uspelo mu bo. user posted image

clock-img

28.10.2009, 21:45

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Bravo mala Gaja!user posted image

Dadaegon držim pesti za tvojega malega borca.

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

28.10.2009, 21:46

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Rubin in Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

28.10.2009, 22:18

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

kak cuker mali je Gaja user posted image user posted image

Gašper user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

28.10.2009, 22:20

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

Bravo Gaja user posted image lepo je videt in slišat tako lepo sporočilo, vesela sem za vaju in tudi slikica je zelo lepa. Hčerka je rekla da je zelo lušna, kar je res in tudi zelo močna. Vse čestitke.

clock-img

28.10.2009, 23:05

clock-img

Anonimen

Sej sploh nevem kaj naj napišem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jokam od sreče in neverejtnih izkušenj, ki sem jih ravnokar prebrala.

Rubin neverjetna si!!!!! Mama in ženska, ki jo lahko z lupo iščeš pa je ne najdeš kar tako user posted image user posted image user posted image   VEM in MOLIM za tvojo Gajo! Božič boste preživeli skupaj!

Dadaegon... Drži se!!! Poglej kako se je pri Rubin izteklo... Tisti z več težavami so večji borci, zato bo tvoj Gašper preživel vse tegobe prvih dni življenja! To so res BORCI v polnem pomenu besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi Gašper je v mojih molitvah!!!

clock-img

28.10.2009, 23:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Moram vam povedat da je Gašper bil na meji ŽIVLJENJA IN SMRTI, SAJ SO GA V PONEDELJEK OB 17.00 , odpeljali na operacijo trebuščka, tako da sedaj čakamo samo kaj se bo zgodilo naprej, ima namreč stomo in odrezali so mu 20 cm črevesja , zdravniki pravijo da je ČUDEŽNO preživel operacijo in da je bil kirurgov najmajnši pacijent, in še sam nemore verjet kako je lahko tako majhno bitje tako močno, čeprav so nas doletele vse težave mu stojimo ob strani vsako sekundo ponoči in podnevi.

drži se. user posted image
in user posted image za Gašperja.

clock-img

28.10.2009, 23:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Rubin, najlepša je. Pa sej to veš. user posted image
V očkah se ji vidi, da je močna punčka.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 28.10.2009 23:25:12 >

clock-img

29.10.2009, 07:37

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Rubin, najlepša je. Pa sej to veš. user posted image
V očkah se ji vidi, da je močna punčka.

Podpisuser posted image

clock-img

29.10.2009, 08:51

clock-img

oka

pencil-img

1773

Oooo Rubin kako lepo dete. Pa kak borben pogled ima. Res je lepa ta mala borka.

Dadaegon tvoj Gašper je borec. Ne znam si razložiti od kje tem malim bitjecem take moči, da premagujejo tako težke ovire ampak imajo jo. Res so mali čudeži, ki jih lahko občudujemo. Držim pesti, da nas boš kmalu razveselila še s kako lepo novico.

clock-img

29.10.2009, 09:30

clock-img

stijan

pencil-img

73

Kašna lepa pupa,bravo mala borkauser posted image ,bravo mami .Vse najlepše vam želimouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem