cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

16.11.2009, 22:49

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Rubin drži se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.11.2009, 22:52

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Rubin user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2009, 15:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Rubin. ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

17.11.2009, 15:59

clock-img

Anonimen

Rubin Gaja vas je že tolikokrat prijetno presenetila, da ni dvakrat za rečt, da vas ne bo še tokrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vas!!!

clock-img

17.11.2009, 22:57

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

Pozdravljen rubin,
popolnoma te razumem, prav to se meni ves čas dogaja, da kaže zelo dobro potam pa spet hud udarec, tako da se že pomalem bojim dobrih novic. Vsak dan mislim in molim za vaju. Ko vstopim v intenzivno vedno pogledam na levo in pomislim na vju pa čeprav se še nisva srečali. Jaz vrjamem v te male sončke in vem da bo tudi najinima uspelo. Se ti javim na meil pa veliko user posted image ti pošiljam

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Hvala vam moje zveste prijateljice, ki mi stojite ob strani za tople besede.

Sej vem da bo in v Gajo jaz sploh ne dvomim, vem da ona bo zmogla in če bo ona bom jaz tudi. Ampak kaj, ko je tako dobro kazalo pa sem mislila, da bomo šli po bljižnici. In ko pričakuješ eno dobiš pa drugo si pač razočaran, pa ne nad drugim, nad sabo. Poskušam se ne obremnjevati s tem, dokler se z dr. ne vsedemo skupaj in se pogovorimo. Vam javim user posted image .

Uživajte v sončku.

clock-img

17.11.2009, 23:08

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

pozdavljene mamice,

sedaj me en čas ni bilo gori in vas že prav pogrešam!! Računalnik mi nagaja oz. SIOL zelo sma nezadovoljna z njim!
Vsem malim sončkom pošiljam veliko user posted image . Moram vam sporočit da sem zelo vesela teh pikapok. Pri nas doma jih imamo veliko pa ne vem od kot se jemljejo. Ko je toplo jih imam celo steno na moji strani bloka, pa v stanovanju...par dni nazaj je celo moj mož imel pikapoke na glavi. Seveda se ne pritožujem, sem jih zelo vesela!!

Sporočit vam morem, da moj sonček Gašper že prebavlja 3ml mleka in vsak dan aka - skozi stomo. Vsi smo zelo veseli. Sicer je sedaj bolj nemiren in potrebuje več kisika. Resnično je pravi borec in ponosna sem na njega!!!

clock-img

18.11.2009, 09:01

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

pozdavljene mamice,

sedaj me en čas ni bilo gori in vas že prav pogrešam!! Računalnik mi nagaja oz. SIOL zelo sma nezadovoljna z njim!
Vsem malim sončkom pošiljam veliko user posted image . Moram vam sporočit da sem zelo vesela teh pikapok. Pri nas doma jih imamo veliko pa ne vem od kot se jemljejo. Ko je toplo jih imam celo steno na moji strani bloka, pa v stanovanju...par dni nazaj je celo moj mož imel pikapoke na glavi. Seveda se ne pritožujem, sem jih zelo vesela!!

Sporočit vam morem, da moj sonček Gašper že prebavlja 3ml mleka in vsak dan aka - skozi stomo. Vsi smo zelo veseli. Sicer je sedaj bolj nemiren in potrebuje več kisika. Resnično je pravi borec in ponosna sem na njega!!!

Joj, kako sem čakala tale tvoj post. Super. Bravo Gašper. POgumno naprej.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 18.11.2009 9:02:11 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

18.11.2009, 09:09

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Rubin in Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadaegon in Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.11.2009, 09:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pozdavljene mamice,

Joj, kako sem čakala tale tvoj post. Super. Bravo Gašper. POgumno naprej.

SE PODPIŠEM!!!

clock-img

18.11.2009, 12:34

clock-img

birdy

pencil-img

5352

pozdavljene mamice,

Bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikepoke pa vejo kam morajo it, zato jih pa je tok velik pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

19.11.2009, 19:00

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Gaja vse najboljše za tini mini 5 rojstni dan.

user posted image

clock-img

19.11.2009, 19:01

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Bravo Gašper user posted image .

clock-img

19.11.2009, 19:03

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

user posted image

Gaja, vse najboljše še od nas!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 19:14

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image

Gaja čestitke ,da si taka borkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 19:26

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Gaja vse naj naj in le tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 19:30

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pozdavljene mamice,

user posted image user posted image bravo Gašper!!

clock-img

19.11.2009, 19:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Gaja vse najboljše za 5.mini roj.dan !!

user posted image

clock-img

19.11.2009, 19:38

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Gaja z L ti želima vse naj naj in da bi se še tak  borila  naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 20:53

clock-img

Mateja4

pencil-img

831

Gaja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašper le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 21:13

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

user posted image

GAJA VSE NAJBOLJŠE ŠE OD NAŠE DRUŽINE, PRAVA BORKA SI TO NI DVOMA!!!user posted image

clock-img

19.11.2009, 22:14

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Gaja vse najboljše in najlepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav tako vsem tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 22:50

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Bravo Gašper in vse najboljše Gaja.user posted image

clock-img

20.11.2009, 06:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Bravo Gašper in vse najboljše Gaja.user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

20.11.2009, 06:45

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Gaja vse najboljše za 5.mini roj.dan !!

user posted image

Tudi iz naše strani...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

20.11.2009, 07:55

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Vse naj naj mala Gaja!
user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem