Žal ni uspelo
- tokrat. Ampak je bila nanj priklopljena skoraj 6 ur
- tudi to je nekaj. Po malem, pa bo, enkrat mora biti.
Dadaegon
, te pokličem.
Punce moje hvala za navijanje, še ga bomo potrebovali.
Bomo videli kaj bo dr. jutri rekla, zadnje info. imam namreč od moža, ki je bil popoldan pri Gaji. Sicer pa se dobro drži, edino je rabila je več kisika, kot drugače.
IZVIRNO SPOROČILO: koala
A lahko še nekaj vprašam. Zdaj že vrjetno poje kaj na žličko, ne? Kako pa je z uvajanjem GH v bolnici, me res zanima.
Kako to misliš z uvajanjem v bolnici? Lahko ti povem kako delalm jaz, za druge ne vem. Ker je Gaja tak dolgo hranjena po sondi, je nastal en problem. Ne mara imeti nič v ustih in tudi žlice ali dude ne. Ker ni navajena, da po tem dobi hrano. Tako sem jo jaz začela hraniti z brizgo in lepo poje. Torej ima požiralni refleks. Znalo bi tudi biti, da ga ne bi imela. Sedaj pa z logopedinjo delava vaje, da bo sprejela žlico.Ni ji več problem dati žlico v usta (včasih jo je to sililo na bruhanje), vendar jo je odrine z jezikom, ali pa je obrnila glavo stran od nje. Potrebno jo je naučiti, da se tako je. Na silo ne gre nič, je glih kontra učinek, počasi in potrpežljivo. Ampak po treh dneh že ne umika več glave

. Zadnjič je bila za posladek vanilijeva krema, ej kako je cmokala, pa če nisem bila dovolj hitra je takoj protestirala

. Sej bo, ampak pooooočaaaaasiiiiiiiiiiiiii. Ja to je moja lekcija iz potrpežjivosti - moja zlata Gaja

. Tudi mama se uči, da se nam nikamor ne mudi - imamo čas vse življenje

.