writing-img

RE: Nedonošenčki 2009

clock-img

03.11.2010, 22:40

clock-img

zojalu

pencil-img

11

Rubin.

Veselim se z vami, držim pesti še naprej , da vam uspe, čiiiiiiiiiiiimprej user posted image .  Gaja je  punca in pol user posted image user posted image . Pogumno se sooča z vsem, kar ji njeno "življence" prinese. Uspelo ji bo tudi to.user posted image user posted image user posted image

Rubin en velik objem vam, družini. user posted image user posted image user posted image . Občudujem vas, mama in pol ste user posted image user posted image user posted image !!!!! Pošiljam vam pozitivne misli, invazijo pikapolonic za Gajo in vse vas.

"V napad"  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2010, 09:05

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

En roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pozitivnih misli in energije. Vsak dan se spomnim na vas in močno si želim, da bi Gaja prišla čimprej domov v varno zavtje doma.

clock-img

04.11.2010, 09:17

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Rubin, držim pesti, da bo danes EEG super in gresta z Gajo drug teden domov, pa da končno najdejo zdravilo za te napadeuser posted image . In še ponovem miljon pikapolonic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.11.2010, 09:22

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Rubin draga veliko mislim na vas in močno držim pesti za našo Gajo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

04.11.2010, 11:35

clock-img

banga

pencil-img

204

Draga Rubin, močno, močno držim pesti za našo borko in upam, da ji bo uspelo kmalu priti domov in da napadi čimprej popolnoma prenehajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tebi pa pošiljam en velik user posted image

clock-img

04.11.2010, 13:22

clock-img

K_a_t_j_a

pencil-img

2240

Gaja in Rubin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

clock-img

04.11.2010, 20:13

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hvala punce moje, jaz vas ima res rada, vaša pozitivna energija in to da mi/nam stojite ob strani mi daje moč. Težko je to opisati, kakšno moč imajo besede. Dokler nisem tega sama doživela, sem težko verjela, da nekomu res pomagaš z lepo besedo in vzpodbuno besedo. Ko se mi je kdo zahvalil, da sem ga poslušala in bodrila, sem zamahnila z roko in rekla saj ni nič takega. Pa res mi ni bilo, prišlo je samo od sebe, ali pa topel objem, stisk roke. Resnično ne moreš vedeti, koliko to pomeni nekomu, ki je v stiski, dokler sam ne doživiš. Že vedenje, da nisi sam, je ogromno. Zato hvala vam, res delate veliko delo, čeprav se mogoče tega ne zavedate.

Danes je bil en tak čudovit dan, zunaj je bil sonček, že to je razlog za dobro voljo a ne? Ne vem že od jutra sem sem imela dober občutek, kar tako. Gaja je bila kar dobre volje, med nego sva se s sestro pogovarjali in naenkrat se je Gaja pričela oglašat. Ja kaj pa to? A ti bi tudi rada kaj povedala? user posted image  Sej se je že pred epileptičnimi napadi oglašala - je pogruntala kako mora narediti, da se sliši glas - ampak odkar pa so se začeli napadi pa nič več, pa smejala se tudi ni več nič. Sedaj pa kar naenkrat, vauuuuu. Ful mi je dobro, ker se sedaj "pogovarjava", ona meni eeee, jaz pa odgovorim, pa spet ona aaee, .... Mama srečna, presrečna, pa še nasmeh sem dobila user posted image .

Na eeg-ju pa jo je sestra ful razjezila z "kapico". Gaja namreč ni navajena imeti karkoli na glavi, saj nikoli nima. In potem si ni in ni pomirila, dokler je nisem vzela v naročje in smo kar tako naredili eeg. Tako, da sva sedaj obe na posnetku user posted image . Svašata, kaj si je le dr. mislil, ko je gledal posnetke. Upam, da bom jutri izvedela rezultate, ker bom čez vikend brez računalnika, je začel nekaj nagajat, dela kot v Smolarjevi pesmi poooooočaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image .

Punce hvala vam, da mislite na nas, jaz imam res dober občutek za drug teden, ne bom preveč hvalila, da si spet ne premisli user posted image .

clock-img

04.11.2010, 20:33

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Draga Rubin, verjamem, da te občutek glede naslednjega tedna ne vara. Zdaj si pa že takooo povezana s svojo Gajo, da sigurno čutiš prav.
Pa še vse naše pozitivne misli in energija usmerjena proti vam vsem, predvsem pa proti Gaji mora pomagat, da boste naslednji teden spet vsi skupaj doma.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2010, 10:59

clock-img

soncek78

pencil-img

305

Rubin, ena velik roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malo borko Gajo!!!!

Solzica sreče mi je spolzela po licu ko sem prebrala zadnji post. Samo tako naprej mala miška, da boš čimprej doma.

En velik user posted image , user posted image  za pridno mamico in en velik cmok za pogumno pupico.

user posted image  Pa veliko pozitivne energije vam  pošiljam...user posted image user posted image user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

clock-img

05.11.2010, 15:20

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Rubin kako sem vesela dobrih novičk user posted image  user posted image  user posted image .
Se strinjam s stiskom roke in toplo besedo. Nikoli ne bom pozabila kako se me dobri dve leti nazaj držala za roko pred narkozo user posted image user posted image user posted image .

clock-img

07.11.2010, 21:46

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Evo mene na raport user posted image . Kaj naj rečem, rezultati eeg so vredu, pravzaprav je dr. z njimi zelo zadovoljen. In je prav z težkim srcem odobril še dodatno epi th. za Gajo. Samo kaj pomagajo dobro izvidi, če pa napadi so še vedno. V petek jih je imela 5, včeraj 1, danes zaenkat nobenga. Ne vem. Upam, da bo MR pokazala kaj več.

Sedaj pa še ena super truper novica: dr. je naredila uz srčka in je SUPER!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image . Je bila zelo pozitivno presenečena. Ker pljučni bolniki imajo ponavadi desni del srčka slabši oz. povečan, ampak Gaja ga nima. Juhuhuhu.

Pa ena bolj slaba novica, Gaja je prehlajena, ampak ker vsi vemo, kako se je prejšnji prehlad končal, močno držim pesti in upam, da se sedaj ne bo. Ker potem je dobra za dva meseca user posted image .

Pa še ena zelo zelo dobra novica: končno so začeli sanirati plaz user posted image . Sicer se hiša vsake toliko strese, gradbišče imamo 7/teden, ampak ne bom se pritoževala, bomo stisnili zobe do božiča, tako nam je namreč obljubljeno, da bo do takrat končano.

Potem pa mora biti leto 2011 naše user posted image .

Lep začetek tedna vam želim, pa upam, da bomo imeli lepše vreme, kot ga napovedujejo.

clock-img

07.11.2010, 21:47

clock-img

Anonimen

Ja, Rubin., to so pa same lepe novice user posted image .

clock-img

07.11.2010, 21:55

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Rubin, res lepe noviceuser posted image .
Za Gajin prehlad pa eno goro user posted image , da prehlad čimprej in brez posledic mine!!!

clock-img

08.11.2010, 06:12

clock-img

klaja

pencil-img

2423

No, pa se je le premaknilo glede plazu, močno upam, da čim prej sanirajo in boste imeli lepše praznike ter mirnejše življenje brez strahu!!!

Gaji pa user posted image user posted image user posted image da odženejo prehlad! Gaja ve, da ima tako zlato mamico (in tudi atija ter sestrico), ki se veseli najmanjšega nasmeška. Uživaj v njenih poklonih in naj čim prej postavijo diagnozo, da bosta lahko šli domov!!!

clock-img

08.11.2010, 10:01

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Super novice!user posted image Končno so vse pikapolonice, ki vam jih pošiljamo in obletavajo vašo hišo začele pridno opravljat svoje delouser posted image .  Naj bo tako in še bolje tudi naprejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2010, 11:08

clock-img

dadaegon

pencil-img

85

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

No, pa se je le premaknilo glede plazu, močno upam, da čim prej sanirajo in boste imeli lepše praznike ter mirnejše življenje brez strahu!!!

Gaji pa user posted image user posted image user posted image da odženejo prehlad! Gaja ve, da ima tako zlato mamico (in tudi atija ter sestrico), ki se veseli najmanjšega nasmeška. Uživaj v njenih poklonih in naj čim prej postavijo diagnozo, da bosta lahko šli domov!!!

Se podpišem....mamica, ati in sestrica so res nekaj izjemnegauser posted image

clock-img

08.11.2010, 13:50

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Rubin, res lepe novice, skačem do stropa od veselja user posted image user posted image user posted image

Vse dobro še za naprej želim, da se nehajo tejle epi napadi, da lahko pride Gaja domov in da bo plaz končno saniran. Potem bo pa leto 2011 resnično vaše!

clock-img

08.11.2010, 19:25

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

rubin, super za lepe novice user posted image Upam, da se samo še nadaljuje tako! O mali gaji vedo že vsi okoli mene in vsi skupaj držimo pesti, da boste kmalu vsi skupaj doma. Pa še od nas en roj pikapok!

clock-img

08.11.2010, 21:42

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Rubin in Gaja še naprej pošiljam roj user posted image ,da vama da novega zagona.Tak se dela naša borka.No ,pa končno smo se mi vsi včakali sanacijeuser posted image user posted image user posted image .Želim ,da jo uspešno tudi zaključijo.

clock-img

09.11.2010, 12:50

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Upam, da mi bo danes uspelo... RR res nagaja zadnje dni user posted image

Rubin user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kako sem vesela teh novičk, z izjemo prehlada. Držim pesti, da pregurate brez posledic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2010, 22:46

clock-img

tofsi

pencil-img

167

Držim pesti in upam, da je prehlad izvenel, saj vsaka okužba slabo vpliva. pa saj ste dokazale, da sta močni. Za celo vašo družinoroj pikapolonicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

10.11.2010, 17:48

clock-img

zojalu

pencil-img

11

user posted image Oooooo,  res lepe novice.

Gaja že veuser posted image ,  čaka na sanacijo plazuuser posted image , pol pa ona pride domov. Definitivno!user posted image .
Malo za šalo. Vesela sem za vas, se vam bo ena velikanska skrb odvalila od srca. Super, super!!!!

Še naprej držimo pesti za vasuser posted image user posted image user posted image , Gaji pošiljamo en roj pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za boj proti virusom.

clock-img

10.11.2010, 18:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image super za novičke za Gajo in prav tako za začetek sanacijo plazu. Super se je le začelo user posted image  user posted image

In ja, leto 2011 MORA bit vaše!!

clock-img

10.11.2010, 21:18

clock-img

banga

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image super za novičke za Gajo in prav tako za začetek sanacijo plazu. Super se je le začelo user posted image  user posted image

In ja, leto 2011 MORA bit vaše!!

se podšišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image , Gaji pa pošiljam zopet nov bataljon user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2010, 21:56

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: zojalu

Gaja že veuser posted image ,  čaka na sanacijo plazuuser posted image , pol pa ona pride domov. Definitivno!user posted image .

Ne ne toliko časa ji pa ne dam user posted image , bo morala kar prej domov, recimo že drug teden user posted image .

Zaenkrat dobro kaže, od sobote ni imela več napadov user posted image  (preveč je ne bom hvalila, ker nesreča nikoli ne počiva).

Prehlad je ostal prehlad in lepo izveneva user posted image .

Čakam še na datum za Lj, potem pa ga šibnemo domov.

Pupike moje RVI user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem