a je lani že imela katera kakšnega malčka na telovadbi...če se prav spomim smo enkrat že govorile nekaj o temuser posted image
Jep. Priporočam. Čeprav so naši itak ful aktivni, kar vidiš, kako ko grejo napredujejo z ravnotežjem, preskakovanjem, ipd. Našedva sta bila preden smo šli v Anglijo oba kar v atletskem klubu v Kopru, kjer imajo kot eno atletsko šolo. Draž je začel pri 3,5 letih, Diti pa že pri 2,5. Šla je lahko zato tko majhna, ker jih je bilo malo, pa so se meli čas z njo ukvarjat. K drugače je tam nekje od 4 let naprej. Takrat začnejo lepo sledit navodilom, pa tudi razviti so že tako, da lahko vse te vaje delajo, ker ona ko je začela ni še mogla skakat po eni nogi, preskakovat ovire,.. Pa si je malo priredila vaje :))) Aja, pa jaz je nisem hotla dat tko majhne, ampak je skoz težila, ker je seveda hodila z mano, ko sem mulca peljala, pa se ji je zdelo zanimivo. Pol so mi pa vaditeljice rekle, naj jo probam pustit, če bo sploh zdržala celo uro in sledila navodilom, pa je šlo

. Se pa res lepo razmigajo in natelovadijo, za ogrevanje so imeli kar 400m okrog stadiona

, sprva po etapah, na koncu leta pa vsi pretečejo v šusu
< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.8.2010 18:30:50 >