Ahhh ja, tale tema je bolj svoh ratala
Sezam .. pri nas se je sicer kar umirilo brinino obnasanje, je bilo nekaj casa nazaj kriza. Zadnje case pa jo na momente prav neka zlehtnoba prime in pol naredi tocno tisto, kar reces, da ne. Tipicno za ta leta, a vseeno na momente
Upam, da se vam tudi kaj dobrega pokaze na podrocju lastne hiske.
Pikca -
za hisko... Superca! Kdaj racunate, da boste notri?
Encijan, ja pocasi se blizate
Zabika - a se ucis?
Bom na hitrco napisala dohajanje pri nas, saj ne vem, kje sem koncala na zadnje.
Mi se se vedno spopadamo z brininimi laringitisi, trenutno kaslja ze 4 tedne. Slisi se kot grozljiv kaselj in raje ne omenjam pogledov na cesti, vrctu, ko jo kdo slisi. Ampak P pravi, da je zdrava, da bomo pri njej steli kaselj v mesecih
Pljuca so cista in tudi slisi se, da je kaslej iz grla,ne uni iz pljuc. Raje ne govorim, da vcasih kaslja po 1-3 ure ponoci, tudi cez dan med spanjem. kriza no. Jaz sem cist neprespana, ker ce ze brina ne kaslja, ga pa ditka kaj sracka. Saj bomo preziveli, sam trenutno sem res mal povozena. Danes smo bili se na urgenci, ker je ponesreco moj v cet brini cez prste zapeljal z vhodnimi protivlomnimi vrati. Je takoj se kri ulila, je zgledalo kriza al zjutraj vse ok, nic jamrala.. Do danes - buba, sokrvica izteka, rdecina od vnetja..
Dobili antibioticno kremo in upamo, da bo ok.
V vrtcu je ok, zdaj ko jo vprasam, ce bo sla, rece, da ja. Prej je velikokrat rekla, da bi bila doma. Aja- pupa nasa je celo zacela pospeseno govorit. Je se dalec za vecino vasih, al vseeno mi smo ekstaticni
Dita je en smejko, pridna punca.
Slikice imam na FB, ce katero zanima posljem link na ZS (za tiste, ki nismo pokonektani gor).
Good news- danes se grem odklopit. Uzivat na perpetuum jazzile v CD juhuhu Upam, da bosta pupi pridni in ne bosta delali fotrcku vecjih problemov
Evo, brina rabi asistenco pri legicah, tko da v pricakovanju kaksnega posta, vas lepo pozdravljam