IZVIRNO SPOROČILO: freha
Tud meni se ne zdi pravično da morate plačevati, ker je to hudo drag šport. mi smo tud meli AD, pa sporočam vsem da smo ga odpravili z bioresonanco in homeopatijo, za vse terapije, kreme in ostalo smo zapravli ene 400 EUR.
Ja, Freha, tudi jaz raje ne bom seštevala, koliko zapravim za kreme, samoplačniškega dermatologa, neskončne poti k osebnemu zdravniku, da mi piše vsak mesec advantan in antihistamine. sedaj hodim na bioresonanco z upanjem, da bodo moje težave kmalu izginile. Kar seveda tudi ni na napotnico in recept.
Najbolj drago je pa trpljenje, ki ga doživljam vsak dan, zato tudi razumem vse, ki imajo podobne težave in prav zato se mi smilijo malčki. Dala bi pa premoženje, samo da bi
lahko normalno živela, in se ne bi pritoževala, tudi če ne bi bilo na recept. Vse bi dala, da bi lahko z golimi rokami mazala ritko hčerki, da bi lahko šla na bazen, da bi lahko šla na izlet, da bi lahko šla normalno v trgovino po plenice.
Je pa marsikaj v življenju nepravično in se moramo s tem pač sprijazniti. Marsikatera stvar je tudi za nekoga super, za drugega pa pač ne.