IZVIRNO SPOROČILO: Shilou
včasih ja, zdaj pa že skoraj leto dni ne več.
Meni se je kakšne pol leta po prenehanju tabletk tako ciklus spremenil. Sem imela prej tako redne. Že pred jemanjem tabletk sem imela

točno na 28 dni in tako je bilo tudi do prenehanje tabletk. Potem so se mi pa začeli neredni ciklusi. V večini sem imela na 32 dni, znalo se je pa zgoditi, da tudi po 40 dni ali več nisem dobila. Probaj čimbolje spoznati svoje telo pa vama bo sigurno uspelo zanosit. Jaz sem rabila skoraj eno leto, da sem ga tako spoznala, da sem ujela ovulacijo in tako zagledala

. Morda je bila tukaj tudi sreča na najini strani, ampak jaz sem bila res ta mesec prepričana, da je to to.

Probaj se tudi sprostiti, saj je stres največji ubijalec možnosti zanositve če mene vprašaš. Držim pesti, da vama uspe.
portorož hvala za čestitke. Jaz verjamem, da je tudi vama je uspelo, saj če to tudi ti čutiš in si v to sigurna potem si sigurno

. Jaz sem ta krog prav čutila, da nama je uspelo. Nekako čutiš kako se ti telo spremeni. Pa ne tako, da čutiš neke namišljene znake, ampak kar veš da je nekaj drugače. Čeprav sem sigurna v to, da boš 2.5. zagledala

ti vseeno do tega dne držim pesti.

Pa prosim javi mi, da sem imela prav.