Portorož saj boš kmalu tudi ti dočakala ta prelepi dan, ko bož zagledala
.
IZVIRNO SPOROČILO: witch
Jaz sem pisala dr. Pušenjaku in mi je na mojo situacijo odgovoril:
dokler je test negativen, noseči niste, lahko pa ste biokemično v drugem delu cikla, ko hormonsko prevladuje progesteron in povzroča simptome v okviru "menstrualnega sindroma". zakaj je tqa del cikla tako dolg, bi težko uganil. Včasih se po ovulaciji tvori cista rumenega telesca oziroma luteinska cista, ki lahko preživi dalj kot le 14 dni in za toliko se tudi ciklus podaljša. To ni nič nevarnega, če traja dalj kot 3 mesece, pa se priporoča obisk ginekologa.
Tak da me je to močno prizemljilo in niti nimam več upanja da nama je uspelo in da me testi ****
sem danes ful neka žalostna, že cel dan samo jem... ljubosumna sem na vsako nosečo žensko. Punce ne narobe razumeti, privoščim vam in sem vesela za vsako posebej... Sem šla malo pod december kukat in vse hodijo na preglede, vidijo srčke.... jaz pa bi najraje jokala
Misim, da se bom mogla kar malo umakniti od RRja....
Kaj jaz to berem?

Ne preseneča me to, kar ti je dr. Pušenjak napisal, ampak ta tvoja slaba volja. Sicer te poznam samo preko foruma, ampak kolikor te od tukaj poznam vem, da nisi punca, ki tako hitro obupa. Sploh, ker vedno vsako tolažiš in vzpodbujaš. Mogoče jaz nisem ravno med rekorderkami v čakanju na

, ampak sem se vseeno kar načakala. Tako, da punca vzemi se v roke in nehaj biti žalostna. Sprosti se in začni uživati v družbi svojega

. Imejta se lepo in uživajta v

. Šele, ko se boš sprostila in nehala misliti na

vama bo uspelo. Tako kot meni in verjetno še na milijone ostalim puncam. Pa da ne slišim več jamranja ampak samo lepe stvari, ker te bom kar stepla.

Misli pozitivno in pozitivno se bo zgodilo. Boš videla.