IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
nina, na tisto zdravstveno vprasanje ti ne znam odgovorit, poklici ginekologa, mu povej kako se pocutis in ti bo znal svetovat.
Ej, kako si pa to torbo zdej dobila, so mogli danes znizat, ker prej se ni bilo. Pa men je sedaj ena od teh tudi toooooook vsec, sam sem jo ze od DM kupila. Kaj naredim sedaj
Ej, napisi mail in vprasas, ce ti posljejo v Slo, ce naredijo izjemo, saj so po moje prijazni. in ce bi jo pa ti tooooook noro rada mela, ti lahko zrihtam, sam postnina pride tam okol 10 eur verjetn, mogoce mal vec al pa mal manj, ne vem tocno.
un link je pa zdej iz une druge spletne strani in sm vidla tud uno prejšno in je cena ist sam zakaj je pa ta k je bl zelena cenejša pa ne vem

sam mi je pa res lepša aja pa lahko zrihtaš če je taka ni panike za tistih 10 eur sam da je tale
drgač pa že ceu dan počivam sm rekla da bom dons generalko nardila pa se neki nebi glih spuščala v to tko da bo že počakal kak dan pijem pa donat nevem a je dost al ni

mam pa tko v pondelk pregled pa ji bom povedala za te bolečine ker to ni več ok al pa tud če jutr pokličem sam ne vem če moja dela rada bi pa šla k moji nekud ji bl zaupam
ŽABAR punce ve ste zakon jst zih pridem ker mam v pondelk pregled sam mi bo mogla ena mal povedat kje je to vem da je na viču sam kje točno pa ne vem pa če rab kira prevoz jo lah tud poberem bom pa okol štepanca se vrtela ooo komi čakam da vs spoznam
sm pa zdele spala 3 ure k ubita

me nebi tud tank zbudu pa še dobr da bo tašča skuhala kosilo tko da mi dons ni treba k da bi vedla da me dons matra