hurejjj...sem se Vas končno nabrala
...pa sva bila z možekem le 4 dni odsotna, bila v Moravskih toplicah
...ne boste verjele punce, sem se tok psihično pripravla da se ne bom kopala mi pol tud vode ni manjkal, čeprav sem vidla da je mojmu možeku mal žal ker se mora sam kopat pa sem ga potolažila da je vse ok in da naj si da duška jest biom pa zvečer po tušem he, he...sem pa te dni več al manj v senci presedela, največ na klopci, ker mi ležanik sploh ni v redu...pa pol zvečer na kratek sprehodek in smo vsi trije užival, sploh bejbika v trebuščku, ker se je skoz muvala...je pa ful majhnih otrok v termah, nosečke pa nobene nisem vidla hmm...verjetno zarad istih razlogov kot jaz sam da sem jaz nekaj posebenga he, he...
...Februarka vidm da je bil super dopust, slikica s tamalo in bušijem pa je najboljša
...ooo Majakla kako lepi smo vsi skupaj, tudi prstančki, niti približno nisem tok luštna izpadla na svoji poroki kot si ti (pač je bil en spodrslajček z obleko)...ko dobim slikice (une ta boljše) pa tud jest kako objavim
Palegia30 kot je napisala Crystall v Ikei se da dobit dobre stvari in neke tud bolj poceni, midva sva tud bila kake 10 dni nazaj tam in sva rekla da bova še enkrat prišla kar s seznamom, da ne hodiva tok okrog, tko da tudi jaz toplo priporočam.
ja, ja se že vidi da smo v 3.trimesečju, vse mamo neke težave, za vse k mate ta večje držim pesti da se le te kmalu uredijo in da naši
počakajo še kak mesec not...khm mene pa itak vse moti in me povsod špika in peče pa srbi in nevemkaj še, tko da sem kr mal tečna, spat itak ne morem normaln ker me preganjajo bolečine v stegnih ko se obračam, ker sem predolgo na enem boku, potem pa morm vstat se razmigat, po možnosti na wc, pa nazaj v postlo...a si predstavljate vsake 2 uri mene telovadit in se razmigavat he, he...tko da se zbudim kot zombi zjutraj...čez dan bi pa kar spala in spala pa je dost drugih stvari za opravit...pa tale močnejši beli tom in mokre hlačke mi gredo tud na živce, sam kaj morem, kot pa zamenjat hlačke, se dobr obrisat in to je to...mah sj bo že
skačica superca za bodije, sm jih takoj opazila ko sem dobila katalog od BC in grem v pondelk v šoping ker mislm še nekaj v akciji kupt, pa da vidm kok bom spet potratna...verjetn bom še kako igrasčko ubodla ker me kr mikajo, kako bolj naravno...
v ponedeljek ob 16h pri Žabarju pravite...hmm sicer nevem kje je Žabar (bom že našla) bom pa probala pridt, tko da bo velik bušijev na kupu he, he
...danes sem dobila vse kartice tko da sem uradno povsod z novim priimkom, ne morem verjet pa samo 14 dni po poroki...še celo navadila sem se podpisat z novim priimkom, se včasih kr ustavim in pomislim kako se podpisat
po vsej vročini je pa zdej mal bolj sveže, tko da je lažje dihat a ne...uživajte