čer!
Ej, a sem vedno jaz zadnja, kaj? Al pa vsaj med zadnjimi, no?
Če pa mi najbolj sede zvečer čepet pred računalom, ko Iza spi, mož počiva na sedežni blizu mene, jaz imam pa blaaaaaaaažen mir.
Sva lazila danes po štacunah 4 ure
, za Izo nakupila skoraj vse kar bo potrebovala za jesen in zimo, res lepoe stvari, ampak meni se zdi, da je vse ratalo takoooo drago. Še spomladi, ko sem kupovala poletno garderobo, se mi ni zdelo nič kaj drago, zdej pa...sva zapravila 500 eurov, vse za Izo, razen dveh modrčkov HM zame in kompletka za domov za Zaro. Sem dobila v Okaidiju ene luštne hlačke pa še kavbojke (ne vem kaj bom uporabila), za zgoraj pa lep pleten jopček. Jupiiiiiii.
Skratka Iza je pa tud oblečena in bo prava frajerka, imajo zdej tok luštne cunje, da ne morš, da jih ne bi kupil.
modrčki iz Mullerja: jah, udobni so res, ja pa poceni tud. Lepi pa niso sploh, ampak koga to briga za prve mesece doma ali pa ponoči? Se splača kakšnega imet, ker se res fajn nosijo.
v HM imajo pa tudi veliko ponudbo modrčkov za dojenje, jaz sem vzela dva, sta pa bila vsak po 15 eurov. Lepi so, res. Sem pa kupovala na nosečniškem oddelku v Celju.
MM- bom mislila nate naslednjo soboto, ko bom tudi sama na poroki. Se sestra poroči. Pa slikico prstana, prosim. Zdej ali pa potem po poroki.
vreme- jaaaaaaa, to je pa življenje, ko človek lahko diha normalno, brez da bi mu dol teklo. Sej je fajn, če so solidne temperature, mah da so previsoke, mi pa tud ni. Kakšno bo pa potem čez teden? Me skrbi, da ne bo v soboto premrzlo, ker imam namen obleči eno oblekico, zraven pa sandalčke
. Da ne bom zmrznila, rezerve nimam, ker je blo že to težko najt
.
nina- lepa posteljica in lepa posteljnina. Kok časa jo boš pa čakala?
No, jaz sem sicer pametna, da imamo že čisto vse pa ni čisto tako. Moram enkrat zavit še v lekarno po lanolin, alkohol in olivno olje pa hladilno mazilo. Pa še zibko je treba privlečt od babice in jo obleči v posteljnino. No, sej to vzame pol ure mojemu možu, ampak treba pa bo. Enkrat. Sej gor čaka pripravljena, samo naložit in pripeljat jo je treba.
žabar- jah, bo treba prit v ponedeljek, če vas bo toliko. Vsaj zaenkrat kaže, da nimam kakšnih obveznosti, bomo vidl.
Grem zdej počasi spat. Lahko noč.