IZVIRNO SPOROČILO: šrimpf
katrinka in andmoj, čestitke
mene tudi že malo daje, pa moram počakat zaradi CR.
Galateal, hvala za info glede dohodnine, tudi meni se o teh stvareh nč ne sanja.
Češnca, hvala za paparico, smo že sprobal en recept
Boomer, glede alergije je pri nas tako, da nitk v blatu ni več (al jih pa js ne vidim, ker je blato vseh živih barv, odkar smo na GH. sicer seciram celo pleničko, ampak zaenkrat nism nič opazla). Dojim še vedno, sicer jih bom slišala od gastroenterologa, ampak se je tudi pediatrinja začudla, od kje zdej te nove ideje, da j treba nehat dojit v tem primeru. nas je pa na gastro skor mal nadrl, zakaj že od 4. mesca ne uvajamo GH, sploh ker je alergik. mah, zdej sm se že nehala ubadat s tem in delam po lastni presoji.
anci banci, a ste uspeli z allernovo? naš Vid samega mleka še vedno noče pit, v kašci s sadjem ga pa poje.
zobki - mi smo še vedno brez, tudi nič ne kaže, da bo kaj ven pokukalo v bližnji prihodnosti
GH- ta teden začnemo s piščančkom
V petek je bil Vid star 6 mesecev
ojla bejbe:)
šrimpf.. jap uspeli smo z alernovo,.. tolko časa sem vztrajala da se je tud iz flaše navadil pit in na dan ruknemo eno flašo čiste alernove

-upam da tudi vam uspe :)
češnca tudi Svit se nad joškom iživlja in grize bradavico, povrh tega je pa še firbec in ko se doji skoz obrača glavo in spotoma še jošk odnese s sabo... uff to pa res boli
majčula.. seveda pridem, pa če bo treba po vseh štirih..za prevoz pa hvala ker si se ponudila..... me bo moj bratranc prišel iskat, ker mi mora Svita še po štengah znosit dol... če pa slučajno ne bo mogel, se pa priporočava(te pa še prej kontaktiram tukaj)
no mi smo danes iz pregleda(jaz sem vseeno šla zraven in pogumno šepala), cepljeni nismo bili, ker koža še vedno ni tako kot bi morala, je pa pediatrinja rekla, da je dosti boljše kot je bilo in čez 3 tedne bomo tudi zadnjič cepljeni... in še nekaj...
Svit ima že počeno dlesen in se čuti zobek a ja naši podatki so (ufff)
teža 9700g
dolžina: 75 cm rina22.. naš se že kak mesec upira na noge, ampak mu dovoliva le tako, da poskakuje v naročju po 5 min(sej če se odriva po prstih ni baje nobene krize)
drugače pa samostojno sedimo in razturavamo igrače pa tudi že nakazujemo plazenje
naučili smo se dati petkico in roko
a ja jutri bo šel gips dol... jupiiiiiii
< Sporočilo je popravil anci banci -- 18.1.2010 13:28:06 >