eeeevo, moj mali zmaj spi
hja dones ni bla za sodelovanje, kadar premalo spimo smo tečni cel dan
Najprej - lepo vas je blo videt, cajt je letel, se mi zdi da sem se usedla naročila previla pa šla (ob pomoči šivilje - thx še enkrat, se pa seveda priporočam, da ne bo pomote
). Lepi so naši bebiji, klub pleškotov še za enkrat (majčula - včasih je Nia bla kr bogato lasata, če se ne motim? zdej smo pa na istem eh eh bo že). Vim - Gašper razturava u iber
, Svit pa tud kaki dedec je! Konkurira mu sam še Hana
No eni smo lahkokategorniki, sam v dolžino odganamo hehe. Vim - super da si slikala, mi smo itak mel v planu fotkiča vzet ampak ne gre, vedno mora kej doma ostat
, komi čakam slikce, zdej mislm da vse že poznam (v imenih sem tkooo slaba)
. Očitno mi otročki v spominu bol ostanejo (bi svoji dala še kak ime zravn, k so tko lušna, no al pa kej za naslednjega). katrinka - komplimenten am frizuren
men je taka jagodna ful simpatična (itak vse kar je na rdeče
) pa kr mami boš jooooj.
nosečnost 2 - mojga mal masiram...vse kaže zelo dobro, da bomo poleti štartali naslednjega
naj gun zgor pomaga da bo tko k pr katrinki na ruh zug!
nove članice - kere lepotička se nam je prdružla - ma za celo našo bando kodrčkov dost
dobrodošli!
kaj še - itak vsem 6čkom happy hafbirtday, plavalcem pa čestitke za velike zamahce (tajko, ursikam...), jedcem pa čim več fine papice direkt v usta (čim manj v mami pa naokoli
)
štrimf - sem vidla k si pisala, seciranje je glavno opravilo
zdej pa odvzem blata pa testiranje na kri pa mah, dost jih mam. Na rezultate smo čakali 1 mesec na gastro, zato da zdej lahko ona paniko zažene (slabi jetrni testi) in v 12urah dobi rezultate
danes pridem domov, glej ga zlomka, izvid izpred enega meseca (datum gor je pa 14.1., zraven piše kontrola 19.1.??????). Zanimivo, kako skrivajo noge teli dohtarji. Ko vidijo da so zajeb* pol ti pa da še telefonsko od ambulante pa pokličte kadarkol. Kako je šlo pa pri vas z dohtarji? Predlagam da mi poščješ zs, da ne bova drugih morile s našimi specialnostmi
za GH pa itak nsio usklajeni - torej po svoji pameti
joj vse pozabla joj aha
anci banci - če bi jošk šu 360 stopinj bi blo super
včeri sva se dojili pred ambulanto, je sestra parkrat ven prišla, smo bli mokri do riti
temenca - lušči se mi cela, itak da glava pa obrvi, mal pa tud koža na licih....grozn!
mah sej sem še kej hotla napisat sam neki civka v postelji....grem pa pridem spet - enkrat
naskakujemo guinnessa - (rekordv zehanju
)