Hej!
IZVIRNO SPOROČILO: Hator
kako date slikce gor
, jaz bi tudi dala slikco od Lukca k seznamu
Jst jo s pomočjo Slikomata:
http://www.slikomat.com/ Naložiš in prekopiraš prvo kodo, ki jo potem nalepiš sem.
katrinka

za tak preobrat!
Ja, moja alergija je precej zoprna, ker se ji ne da izognit, zdravil pa v času dojenja ne smem jemat... Ampak tole tvoje pa sploh ni mačji kašelj, morš precej pazit!
porodna zgodba...uf, da se spomnim!

:
18.7. naju je prvorojenec prebudil že ob 5ih, ampak po nekaj požirkih čajčka je lepo zaspal nazaj. Jst pa na wc, sm se fajn prepucala, nakar so se začeli popadki - redni na cca. 15 min. Sva rekla, da počakava Anžeja, da se zbudi, ga poljubčkam in zaželim vse najbolše za 2. rojstni dan, potem pa v Ljubljano. Malo pred sedmo smo tako napakirali darilo in ostale stvari za k babici in dedku in se odpravili. Popadke sem mela že na 10, 5 min, po prihodu v porodnišnico so se pa umirili na 20 min, ampak sem bila že 4, 5 cm odprta in so naju poslali kar v nadstropje s porodnimi sobami. Mene so še vprašali, če bi sploh klistirali, pa sem rekla, da ja (da bo pri porodu ziher čisto

). Eno uro po mini "prepucanju" pa v porodno sobo (ob 11.20). Moj je še pojedel sendvič, pa na wc je šel čist na izi... po predrtju mehurja pa so me popadki zagrabli na polno (moram rečt, da so mi bli intenzivnejši, kot umetni pri prvem porodu). Pravi bab'ca, da čez kako uro pa bo, takrat bo pa zraven njena sodelavka, ker se ravno menjajo. Jajpajade!!! Čez 20 min pravim mojmu, da tko na boku ne morem več, da bi pritiskala, bab'ca uleti, uuuuuu to je pa že... Mojga ni blo več ob men, ji je moral pomagat, ker ni mela nič pripravljeno (še dobro, da jst nism nič nervoze občutla, itak sem bla vsa zadeta od plina

). Potiskam, bab'ca vpije naj se ustavim, naj pazim na presredek, ampak se ni dalo in dete je bilo z enim potiskom zunaj. Moj se smeji, slišim fantek je! Ja, prov, nč hudga!!!

Pa velika sreča, da se je rodil tako hitro, da je še živ, ker je imel naš Juš okrog vratu kar dvakrat ovito popkovino in še vozel na njej! Rodil se je 2 leti, eno uro in 3 minute za bratcem! Jst sm pa dobila 2 šiva, ker sem se malo raztrgala, ampak sta notranja in me ni nič bolelo pri sedenju.
No, tako, in zdaj smo 4 - 3 fantje in moja malenkost!