IZVIRNO SPOROČILO: Galateal
Hvala Chatty za informacijo
To mi je res super, da ima lahko proste rokice. Po drugi strani pa bi rada takega kengurujčka, ki se ga da dati tudi na hrbet. Rina22, a če bi se ti še enkrat odločala, ali bi vzela takega kot ga ima Chatty ali takega kot ga imaš ti? Vem, trapasto sprašujem. Ampak sploh se ne morem odločiti... Preden se bom jaz odločila, bo tamala že prevelika za noter
Ne sprašuješ trapasto. Dobro, da vprašaš in se pozanimaš kak pa kaj še pred nakupom, da ti ni pozneje žal. Jaz bi se odločila, če bi še 1X kupovala za takega, kot ga ima
Chatty. Zdaj ne vem, če imam pravo informacijo, ampak v tem, kot ga ima Chatty, lahko nosiš otroka do takrat, ko ima 9 kg, v tem, ko pa ga imam jaz, pa ga lahko nosiš do njegovih 14 kg. Chatty, če imam napačno informacijo, me prosim popravi. Za mojega je ziher, da lahko

v njem nosiš do 14 kg. Malo razmisli tudi o tem. Kak dolgo jo nameravaš nosit.
Glej, midva dosti hodiva zanje čase po trgovinah za pohištvo, pa male nimava praktično kje pustit in mora zato z nama in nama zelo prav pride (pa včeraj sva šle na sprehod, ko je bil dež - sem jo dala not in dežnik, pa hop ven, pa je blo super

). No, in sem se enega lepega dneva spomnila, da bi blo mogoče fajn, če bi kupila kengurujčka (čeprav sem prej rekla, da ga ne bom

) in bo tako lažje meni kot tudi njej. Roke so me itak vedno bolele, da so mi skoraj stran padle

No, in se nisem kaj dosti prej zanimala za razlike med kengurujčki, in sem tega kupla. Saj je super, se mala fajn počuti not, samo me moti to, da nima prostih rokic. Drugače je pa fajn
Upam, da bosta obe zadovoljni, kakorkoli se boš odločila

Če pa te še kaj zanima, pa kar vprašaj. Bom z veseljem pomagala, če bom le znala