zoga08, lepa sobica
pa cestitke za necaka
kopanje med prehladom - ja. Nas taprvi je skoz mel bronhiolitise in mi je prejsnja P rekla, da ga ne smem kopat, ce je prehlajen. Sem mu pol samo v lavorcku umila ritko, kopali se pa nismo. Ampak njemu se je to pol vleklo in vleklo...In ko mu je spet bronhiolitis ven udaril, pristaneva na pediatricni, tam pa takoj naslednji dan jutranja nega in gremo na kopanje...Jst pa vsa zmedena, ja kako, ce mamo prepovedano in je rekla, da samo kopanje nic ne skodi...od takrat kopamo skoz.
dretje pri oblacenju zgornjih delov - ja. Ga probam mal premotit, da mu potegnem majcko/pulovrcek/bodi cez glavo in recem BU, pol se pa smeji. Vecino najvec, kar joka je zarad tega ali lakote
belika, pri mojih starsih so tud meli zdej scurke v bloku...jim morjo prit se enkrat narest dezineki
Men so tud ful gnusni
sem enkrat gledala na discoveryju (majo oddajo samo o tem), ko so sli k enim cistit in so bli ti scurki vsepovsod, pod slikami, v omarah, in pol v otroski sobi na pojstlci, med oblekcami ... ogabno, res
chatty, moj spi na hrbtu ze od 2 meseca
...kokrkoli sem ga zalozila, se je obrnil na hrbet...
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987
ampak bom pa jaz tudi enkrat v beli obleki!
he, he...jst pa ne bom mela bele obleke...bova pa na datum poroke imela lih 14 obletnico...se mi zdi, da sva dost dolg cakala
anci banci, tvoj je pa oreng decko

centriran pogled - jst si predstavljam to, da je sposoben sledit predmetom s pogledom
ursikam, nas se pa ful smeji, ce se oglasam s takim glasom kot jaka racman

mah, itak se skoz smeji, ce ga samo ogovarjas...pa zadnjic se mi je naredilo, da sem ga dojila in mi je zaspal na joski, pa sem se lih z mojim pogovarjala in ga se nisem odlozila in se zacne mali v spanju na glas smejat...to sem pa prvic dozivela...evo in dons spet, ne mors verjet...
giggica, lepa poroka!!! pa fuul lep sopek...jst bom mela pa kale
galateal, jst ga vozim na sprednjem zicu, ta velikadva sta pa zadaj. Sem tud velkadva skoz s sabo vozila in furala, sta prav uzivala v voznji z mano, se zdaj uzivajo...edin sem pa enkrat srednjega ponesreci v avto zaklenila s kljuci in torbico vred...to je pa bla panika...dobr, da je bla ena kolegica z mano in je sla po mojga v sluzbo, da se je dam peljal po rezervne kljuce in prisel odklent...matr, sem si nardila enih sivih las takrat...
donna, sej bo boljs, ko bo zacela GH jest. So pa dojencki vedno bolj na mamice navezani...pazi ko pride v MAMA fazo

...pri nam je blo pri Rubnu (srednji) tolk hudo, da ga ni smel noben niti pogledat, ogovort, nic...se moj ne, pa hranla sem ga lahko samo jst, od drugih sploh ni hrane vzel...cez ene 4 mesece totalna OCI faza, me ni smerglal 5 posto...zdej sem pa spet jst aktualna
Zdej pa sibam gledat en film, pa mal na orbitrek...
Aja, se eno vprasanje, za tiste, katerih otrocki imajo malo bolj nenavadna imena - kako so reagirali starsi in okolica?