IZVIRNO SPOROČILO: Belika
O to pa nisem vedela da lahko daš tudi manj meric mleka in več vode... sem mislila da, je treba biti striktem pri doziranju mleka, ko so tako stroga navodila - ne preveč ne premalo ampak točno merico. Pa to kaj vpliva na prebavo?
Jaz sem ji 1X nardila malo več vode in manj meric mleka, pa je blo čist ok. Vsi zdravstveni delavci itak govorijo drugače. To sem občutial na lastni koži, ko sva bili v bolnici. Tak da najbolje, da delaš po svojem občutku. Vsaka mamica ve, kaj je najbolje za njenega otročka. Najbolj me je jezilo, ko mi je vsak govoril nekaj po svoje, jaz pa, ko sem itak 24/7 z njo, pa ne vem, kaj ji odgovarja, kolko poliva,....
Želim ti povedati to, da sama najbolje poznaš svojega otročka in da delaj po svojem občutku. Vsaj tako je moje mnenje...
Ja to o siljenju pa sem tudi jaz prej hotela napisati, da ga ne silim za vsako ceno in ne dobesedno na silo ;)....
Enako
Mi je pa všeč ime tvoje punčke, ker mi imamo pa Tima
. Za ime Timeja sicer še nisem slišala, je pa moj rekel, ko sva imela ime zbrano, kaj če bo pa slučajno vseeno punčka, pa sem delala kombinacije za punčko iz imena Tim, pa mi ni ratalo (Timeta, Timka in take hecne izpeljanke sem delala, na Timejo pa sploh pomislila nisem
).
HVALA za kompliment
Ko sem jaz prvič slišala za tole ime (Timeja), še nisem bila
, ampak sem takoj rekla, da če bom kdaj mela hčerkico, da ji bo tak ime
Tim je zelo lepo ime
V sosednjem bloku so imeli namreč ščurke
in ker se grozno bojim te golazni sem preventivno naredila tako čistko, da pri nas sigurno neb imeli kaj jesti. No še vedno upam, da so se jih znebili, in da ne bodo slučajno našli pot v naš blok, ker se mi zmeša
. No imamo pa zato vsak dan stanovanje kot v pravljici... prej mi ni nikoli uspelo obdržati reda, sedaj se pa spomnim na to golazen in poskrbim, da ni njikjer kake drobtine in vse skrite kotičke imam pod nadzorom... skrbi me edino še zračnik, in že napeljujem mojega da bi ga kar zazidala, pa pravi, da sem nora
Upam, da res ne boste dobili te nadloge...