Kok sta luškane
Joj, ti kengurujčki...jst sem tud skoz govorila, da ga ne bom mela...zdej pa mi prou gušte delate z temi fotkami...tko za v deževnih dnevih je prav fino...me pa neki zanima...
kaj pravijo vaše hrbtenice oz. križi na kengurujčke? Namreč...jst mam enega starega (cirka 10 let

) doma in smo šli včeri za hec v trgovino z njim...zvečer sem bla ko da bi me kdo pretepu...me je moj

zmasiral, pa sem se zjutraj sem komaj iz postelje pobrala...no zdej popoldan smo šli še za pol urce ven...pa se mi zdi, da je glih kengurujček krivec za moje bolečine...in zdej bi si najraj enga bolj modernega nabavla...
giggica: kakšnega pa si kupla: se mi zdi da je ta ki ga punce hvalijo od Chiccota...
Pa še eno vprašanje:
Sušenje lask po kopanju: Vitko ima ful dolge laske, po kopanju ga pokrijem z kapico in me ful moti, da ma pol tud kapico celo vlažno (da glih ne rečem mokro)...hm...ne vem...
kako jim ve sušite laske? Uvajanje goste hrane: mi še ne bomo hiteli...mleka je zadosti, sicer mamo obroke še vedno na 2 uri (dan in noč), drugi teden bo star 4 mesece...najmanj en mesec bom še počakala...
No želim vam lep vikend...jutri bo menda brez dežja...bomo šli lahko ven...
Poljubčke našim

in lepo se mejte,papa