Ursikam, nisi nobena outsiderka...
ti kar pridi, vec nas bo, boljse bo
pa lazje bo potem cvekat, ker lahko das nicku obraz
IZVIRNO SPOROČILO: andmoj
Mislim pa, če sedeži nebi bili dobri, jih tudi nebi prodajali. No, to je moje mnenje.
Ves, na zalost pa to ni tko (ne govorim zdaj konkretno za recarote). Ce kdaj spremljas(te) teste zveze potrosnikov, boste vidle kolk ene hrane, otroske opreme, igrac, oblekic....je umaknjeno iz prodaje. Pa bi si mislil, da za otroke se pa res potrudijo in delajo kvalitetno in da ustreza standardom
L. 2004 je bil v paketu za novorojencke od CSDja avtosedez, ki so ga naknadno odpoklicali, ker so ugotovili, da se na testih ni izkazal za zanesljivega in varnega
Imajo pa avtosedezi v avstriji in nemciji (tisti, ki so bili na testih dobro ocenjeni), zraven listek z oceno in na katerih testih so to doesegli.
Pri nam je pa Lian pogruntal zdej obracanje iz hrbta na trebuscek in obratno in samo se to dela. Ce se pa zatakne pod tiste loke, se pa ful jezi
Pa kolk se je vceraj smejal, ma ne smejal, krohotal...Evan mu je pel in plesal, Lian je bil pa pri meni v narocju in se je tolk smejal, da sem se se jst zacela in se nisem mogla nehat. Pol jih hocem pa posnet, pa neha...