Dobro jutro punce!
Ja tudi tu v LJ je orng mrzlo
. Sva včeraj šla na sprehod, pa sva se po pol poti kar obrnila, ker je tako pihalo, v športnem delu vozička pa le ni več tako kot v košari.
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] a ve že oblačite zimske jakne
?? uporabljate že za voziček zimske vreče? zdaj ko se je tako ohladilo se mi zdi, da bi kar blo potrebno, ali??
Danes operem zimsko vrečo in pol jo bomo začeli kar uporabljati.
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Imam en problem...no ne vem če je problem me pa zanima če ima še katera podobne izkušnje? Naš Nik podnevi ne bi nič jedel, ponoči pa skos? Je možno da tako kot nekateri dojenčki zamenjajo noč za dan, da je naš Nik zamenjal hranjenje???? Midva ponoči zizava ene 4x, potem je zjutraj in dopoldan tako sit da noče nič, za kosil mu dam kašico poje mogoče malo potem ziza ko gre spat in še to samo v ležečem položaju, pa ko spi ne vem 2 uri še enkrat ziza, zvečer kašica in pred spanjem ziza in tako potem naprej ponoči. Mislite da dovolj poje? Joj zdej sem čist zakomplicirala upam da razumete.
Brigita23 to mi je še kako znano. Imam občutek, kot da zadnje dneve naš mišek čez dan poje zelo malo, ponoči je pa še zmerno glede dojenja (2x na noč, max. 3x - stanje se je bistveno izboljšalo, odkar mu zvečer dam mlečno kašico). Da o dnevnem dojenju ne govorim - le-to mora biti obvezno leže, ker drugače mamica faše

. Vse mu je preveč zanimivo, on bi se samo vrtel, se zaganjal spet v joško, se trgal od nje, si ogledoval zmes rokice, skratka obup. Včeraj mi ga je ratalo šele normalno podojiti, ko sem ga najprej že skoraj uspavala na rokah, pol pa v hotizontalo in je šlo. Kok kašice pa poje zvečer? Moj le eno žličko kašice + voda, na pakungi piše, da je obrok 4 žličke, pa spi ok. Bom danes še malce zvišala dozo, sam se mi zdi, a ga malce zapira oz. mu vsaj gosti kakeca, pa sem zato malce bolj prvidna.