cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del

clock-img

11.08.2009, 08:25

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

hej

ja mi smo superuser posted image ...doma sta oba ja

na morčita gremo pa 29. avgustauser posted image  komaj čakam

clock-img

11.08.2009, 08:27

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-jutri še ne nehat s čestitkamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan

user posted image

clock-img

11.08.2009, 08:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

dobro jutro!

najprej vsem hvala za tople besede glede mojih tastarih-mah bomo že......in pa to kako se ljubezen podvoji-res ste lepo napisale in me je malo manj strah kako bo-res vas imam rada,čeprav vas veliko sploh ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je Hana samo 3x v celem dnevu jedlauser posted image .....je full spala in me je skrbelo kako bo ponoči-pa je zaspala ob 20.30 in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 08:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

tanci.......ja moj je vsak dam že ob 13.00(najkasneje) doma in lahko računam nanjuser posted image user posted image user posted image ......se je pa tašča ponudila da bo mirkala Hano  od januarja do septembra,ampak jaz vseeno upam na zanositev da bi bila Hanika pri meni

clock-img

11.08.2009, 08:35

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Dobro jutro....naša noč lepo prespana. Z razliko od prejšnjih dveh....user posted image  Sem pa včeraj ugotovila, da ji ful paše če ji z nečim hladnim po dlesnih drgnemo, pa še po obrazu sem jo malo in je v momentu zaspala brez nekega velikega joka...user posted image

Grem zdaj vas malo prečekirat, čveke čvekaste.....user posted image user posted image  Ste spet mele rr žur. IN TO BREZ MENE....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

11.08.2009, 08:43

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

user posted image

user posted image

So what....

clock-img

11.08.2009, 08:43

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majchy-jutri še ne nehat s čestitkamiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse najlepše tvoji HANI za mini rojstni dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala...pa tudi od mene poljubčki moji čmrliki

clock-img

11.08.2009, 08:49

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

drugega user posted image  manj rada...ljubezen se ne razpolovi ampak se podvoji verjemi res je lepo...so pa dnevi takšni in dugačni tako kot pri enem...

eJ, TO SI PA TAKO LEPO NAPISALA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in popolnoma resnično je....

So what....

clock-img

11.08.2009, 09:07

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
dela me je pa tašča naučilauser posted image user posted image user posted image .....mi je rekla d ga morm do fruštka 7 krat okol prnestuser posted image .....mislm d ona svojga 14kratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole bo pa še men fajn prov pršlo....

So what....

clock-img

11.08.2009, 09:10

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Vprašanjeuser posted image  A polento jim lahko že kuhamo??? Kaj pa gris????

Sem razmišljala, da bi ji polento pa mlek dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

11.08.2009, 09:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Sem razmišljala, da bi ji polento pa mlek dalauser posted image user posted image user posted image user posted image

za polento ne vem,mlečen gres pa naša dobi vsak večer-od milupe

clock-img

11.08.2009, 09:14

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Hoj, kako kej?
Mi še vedno tko tko... Kristi mi je spet zbolela. Pa sej sem rekla da glede na to da nam gre vse narobe da bo zih še Kristi zbolela. Kašlja, smrka, je kr revež. Mam pa to srečo da je dons ponoč moj dežuru z Kristi, ker sem jst včer. Sem se vsaj mal naspala, ampak glih zadost pa ne.
Katjuša, moj je tko tko. Po injekciji je mal bolj, bolj pa slabš dokler ne vzame tableta, pa spet bolj, začaran krog. Je že taprav đanki. Za pleničke se nč sekirat, sej sem rekla, ko boš lohk, se ne mudi. Pa ful dobr da Benjamin tko uživa v kenguruju, sam dej povej, a te kej križ boli?
Majchy, vem da si tud ti neki men napisala, pa sem pozabila tko da grem nazaj prebrat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

11.08.2009, 09:14

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Mislim na tisti, ki ga sama skuhaš - pšenični zdrob..... Mislim, da še ne, ker je pšenica ta pa vsebuje gluten??????user posted image

So what....

clock-img

11.08.2009, 09:15

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Mislim na tisti, ki ga sama skuhaš - pšenični zdrob..... Mislim, da še ne, ker je pšenica ta pa vsebuje gluten??????user posted image

a ni gluten do nevem kdaj odsvetovan?.....jaz ji ga še nisem sama kuhala,ampak samo tega v prahu

clock-img

11.08.2009, 09:15

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Polento kamot, sam mlek ji dej umetn... Mislm, če se češ "pravil" držat. Zdej pa tko zgleda k da ti pametujemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

11.08.2009, 09:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

mlea polento mislim da lahko ker je brez glutena, gres ma pa gluten

clock-img

11.08.2009, 09:17

clock-img

birdy

pencil-img

5352

a ni gluten do nevem kdaj odsvetovan?.....jaz ji ga še nisem sama kuhala,ampak samo tega v prahu

Polenta je koruzni zdrob, ne pšeničniuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy tist od milupe ni ta gres ampak nek rižev, vsaj tako sem brala in je brez glutena

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Polento kamot, sam mlek ji dej umetn... Mislm, če se češ "pravil" držat. Zdej pa tko zgleda k da ti pametujemuser posted image

Ja, saj ji bom z njenim mlekom nardila..... Pa nč ne pametuješ....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

11.08.2009, 09:18

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

birdy........en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.....veš kaj pravijo:ko si enkrat na dnu,gre lahko samo še navzgor in boš videla da bo pri vas tudi takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 09:18

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Mlea jaz sem Nejcu nardila na mleku (adaptiranem) polento, namesto sladkorja sem mu pa pol banane umešala in mu je blo super, ma še dons rad user posted image

clock-img

11.08.2009, 09:19

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

tanci tvoji Hani vse naj, naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 09:19

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy tist od milupe ni ta gres ampak nek rižev, vsaj tako sem brala in je brez glutena

jaz sem pri teh zadevah čisto zelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.08.2009, 09:20

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

birdy držim pesti za vas da vam spet posije sonček user posted image

clock-img

11.08.2009, 09:21

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy veš men pr v prvo ni blo jasn zakaj mu lahko dam to kao gresovo kašico, če pa gres vsebuje gluten in sem šla brat sestavine user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem