writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del

clock-img

13.08.2009, 21:26

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

evo mi smo doma.....
Florjana smo mogl peljat k dežurnemu ima anginouser posted image user posted image user posted image user posted image ko smo se paljali mi je reku, da ga boli grlo sam sem misla, da je to zato k bi rat kako rikolo dobil.... no potem pa je to večkrat ponavljal in pri majchy sem začela sumit, da je neki narobe potem ni jedu no in na koncu je zdej še vročino dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem imamo antibijotik in do morja bomo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bom slike naložla na picaso ker na FB jih vidi še več ljudi, če mene kdo kej vpraša.... jih bom pa zaklenla, da ne bodo vidne in katera bi jih rada vidla mi nej piše na bpkatja2@gmail.com in ji pošljem link

KOLAŽ.... mesec je na okoli in moje lenobe je konec....:))) tak da vas prosim, da mi slikice za kolaž (5 mesecev stari) pošljete na bpkatja2@gmail.com NE POZABITE NA NICK IN IME OTROČKA SLIKICE ZBIRAM DO SREDEuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:26

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen pa je?
nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krstuser posted image

boma2 :)

clock-img

13.08.2009, 21:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-luštne slikice...sta si všeč tamladedva

tvoja ga v jok spravlja,moja pa tolažiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:30

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga

clock-img

13.08.2009, 21:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katjuša-tvojga florčita pa še vidla dobro nisem....se je čist zaigral...kok je priden res

Igrala so zanj zakon..... zdej k ma doma tobogan sploh ne vem, da ga imam cele dneve se vozi.... zadnjič ga je mel na sončku pa je reku da je vroč in pol sem mu ga prestavla v senčko in zdej ga dol ne dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res se tak zamoti, da sploh ne veš zanj.... tle je blo vredu k je samo 1 izhod, drgač bi mogla bolj pazit k me je strah da mi ga kdo kam odpeleuser posted image user posted image user posted image user posted image .... tak da sem za to da je anslednje srečanje na istem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak bi drugič lahko šli na travco z majchy sme imele obe dekice zraven pa se beni in hana nista mogla nič pocartatuser posted image (sta pol nadoknadla v spalnici hehe) slikce sledijo....

clock-img

13.08.2009, 21:31

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

boma-jest erika namažem tud z ognjičevo kremo od justa...ful hitro pomaga

če je frišno jst napudram z niveinim pudrom, če ni frišno Ognjičevo mazilo

clock-img

13.08.2009, 21:32

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen pa je?
nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krstuser posted image

kupili bomo takega kot ima katjuša-olympus mju Tmtgh 6000-->se lahko slika v vodi in na kopnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:33

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

kakšen pa je?

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/style-fotoaparati/438227-olympus-mjutough6000-blue
pocenil so ga:)

clock-img

13.08.2009, 21:35

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka...

majchy-važno da ga hane u red spravljajouser posted image

clock-img

13.08.2009, 21:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:40

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katjuša-ajoj...bogi florči...upam da boste hitro zdravi....kje bojo zdej slike...a če album nardiš ni ok...sploh ne vem kaj zdej tok kompliciramo glede teh slik pišuka...

ja eni jih ne stijo tle objavljat men se jih ne da na FB dat kdo jih hoče dobi link sma da se dokonca naloži:)

clock-img

13.08.2009, 21:40

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pazte se vi2 benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image tašče:)

clock-img

13.08.2009, 21:41

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:42

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

a slike kjer ni piskot gor dovolite objavit?

clock-img

13.08.2009, 21:44

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mene nobene ne motjo...al sem gor al pa ne....uglavnem jest bi slike vidlauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

moje kamot objaviteuser posted image ...samo se pa strinjam za link in jih samo me vidimo-katjuša,meni kar pošli link

clock-img

13.08.2009, 21:46

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pazte se vi2 benjaminauser posted image user posted image user posted image user posted image tašče:)

user posted image user posted image user posted image  pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 21:48

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

user posted image user posted image user posted image  pazi naj se benjamin....ma že zdej tok punc...user posted image user posted image user posted image

ja da se bo lažje odloču katera mu bo bolje stregla.... sicer pa kr tiho tvoja hana se je prej poljubljala s dominokom.... pa kaj če je beni mal hano od majchy mal za rito prjel

clock-img

13.08.2009, 21:51

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

katjusa-----user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega florija in enga user posted image  za srečo....

jaz ti bom slike na mail poslala pa jih daj potem skupaj na piccaso

So what....

clock-img

13.08.2009, 21:57

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

dober večer

Mi smo tud doma. Na srečanju je blo ful luštnouser posted image user posted image user posted image Mormo še ponovituser posted image

tanci ja Nejc je skor do Ljubljane spal, čeprav se mi je mal zbudu k sm ga v avto prestavila, no na koncu sta oba spalauser posted image Igrala so ga čist zmatrala, no sej je prav.

clock-img

13.08.2009, 21:58

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša a Florjan je pa angino pokasiraluser posted image revček, naj se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2009, 22:00

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Nč šibam spat ker nimam čist nč energije več. Pa tok planov kok bom že za morje pripravila sem mela. Očitno bo jutri turbo danuser posted image

nočka

clock-img

13.08.2009, 22:00

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Majchy, Katjusa- vedve se kar hvalte. Bi moj TYSON oba zbrci, skukal in podobno. Sicer pa jo Žiga bolj zanima, ona jo vsaj pobruhu ni....user posted image  pa še dudo bi ji odstopu....user posted image

So what....

clock-img

13.08.2009, 22:01

clock-img

boma2

pencil-img

1930

punce.... user posted image user posted image user posted image full ste face hvala za odgovore... :)

V glavnem katjuša... tvojemu sinčku pa čimprejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

clock-img

13.08.2009, 22:01

clock-img

piskot

pencil-img

2846

kompliciramo zarad mene, ker mi ni kul da razen izbrane druzbe (to ste vi, da ne bo pomote) ves svet ve kaj pocnem. Na FB pac slike vidijo tisti, ki jih imamo za prijatelje, tukaj pa kdor hoce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem