Hej
in že novopečene mamice!
Najoprej vsem čestitke za opravljene preglede in seveda ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!
Moja zgodba!!!!! Malo bolj težko vam opisujem če sem se kje zmotla pri kakšnih podatkih o uri mi ne zamerit!!!
Ni glih najbolj lepa in vesela!
Kot ste vedele sem v četrtek šla na CTG ampak je na CTG-ju G predvidevala da se našemu fantiču ne godi najbolše!!!! Ob 11;30 so me sprejeli v porodno sobo mi dali infuzijo za sprožitev popadkov odprta sem bila 2cm in potem sem lahko samo čakala!!!
Popadki so počasi postajali močnejši!!!! Odpirala pa sem se zelo počasi!!! Vglavnem od 20h dalje so bili res tisti tapravi popadki ko me je že trgalo!!!!
Ampak za babico še niso bili pravi!!!

Od 20h pa do 21h sem popadke sama predihavala ampak ne gre zamera babici ampak organizaciji porodnišnice!!! Premalo babic 1babica na 6 sob!!!
Torej težko delo za njo!!!!
ob 21h so bili že popadki tisti tapravi ko bi še samo potisnila mogoče 2x ali pa 3x pa bi naše dete blo vzuni!!! Porodničarka je rekla da bi bilo dobro naredit carski rez ker se ji spet ni dopadel CTG! Ampak je babica rekla da še par popadkov in bomo konec!!!
In tukaj se začnejo komplikacije!!!!
Moj dragi je poklical če lahko pride babica da se mu dozdeva da sedaj pa bo! Ob 21h pa je glih smena in babica ki sem jo imela je glih pomagala eni mamici in bebici na svet in ni imela časa za mene! Za to je k meni pristopla nova babica iz nove smene IN ME PREGLEDALA BREZ DA BI SI DALA ROKAVICE GOR ALI PA DA BI SI RAZKUŽLA ROKE!!!!!!! In se je zadrla prejšnji babici da saj ni nič da še nebo tako hitro!!!! Evo in ostala sem spet sama!!!!
Približno ob 21:30 me je moja prva babica spet pregledla in je rekla da sedaj pa gre za res! Mojega dragega so poslali ven meni so dali še neke inekcije in tako se je začelo!!!! Moči mi je iz minute v minuto zmankovalo in po približno 5minutah nisem mogla več nič! Okoli mene je bilo nevem kolko osebja da bi mi pomagali meni in pa mojemu Timoteju!!!
Otrok se je rodil ob 21:52! S pomočjo vakumskega poroda!
ZAKAJ JE V INKOBATORJU?
V zgornjem stavku napisano z velikimi črkami!!!!!
Dobil je infekcijo!!! Bil je brez kisika 15minut!!! In so mu zaradi tega zatekli možgani! Infekcija je sicer sedaj že uničena s pomočjo antibiotikov ampak je zaradi primankovanja kisika priključen na umetne plučke!!!! Sedaj je že tretji dan ko je priključen in ju3 ga bodo postopoma izklaplali! Probali so danes ampak še ni bil pripravljen ju3 pa gre za res!!!!!
Ju3 je za njega najbolj pomemben dan!!!! Ju3 bom izvedla če bomo našega Timoteja sploh lahko prijela v naročje!!!!
Jaz sem že doma!!! z polno šivi in bolečinami!!!!!
Ko bom pri močeh se bom še kaj oglasila!!!!