IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Dobila poličko za nad previjalno, jutri oz v ponedeljek bo montirana. Zdaj se moram pa brzdati s temi naročili prek neta in se izogibat otroških trgovin ker drugače lahko razglasim samo še bankrot.
Kje si jo pa kupila in koliko si dala? Jaz jo tudi še iščem, pa ne vem, ali jo naj dam mizarju delat ali naj jo kupim
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Sem razmišljala... ko bom rodila se bom zdela sama sebi ful suha ko ne bo bušija
Ne preveč pričakovat. Jaz sem drugi dan po porodu šla vsa ponosna na wc in grem po hodniku in srečam starejšo gospo z oddelka pa pravi: " gospa, sedaj bo pa kmalu, a ne?"

Jap, sem rekla, moj mali pa že en dan spi v svoji posteljici

Meni se je pa zdelo, kok sem suha, ker nimam trebuha
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: kepica
Jaz pa pripravljam torbo za v P, pa torbo za malega. Sem se odločila, da bom s sabo za vsak slučaj vzela še dudo in jo sedaj prekuhavam.
Kam boš pa shranila zdaj dudo? A tisto škatlico za dudo shranit se tudi prekuha? Je še nimam, ta nakup me še čaka. Ali boste dale dudo kam drugam?
Jaz imam na dudi-na samem cuclju- pokrovček, samo dudo pa sem dala v škatlico, ki je prav za to namenjena. Sem pa vse prekuhala (dudo, pokrovček in štatlico)
Drugače pa..jaz že prvič nisem ne vem kako pretiravala z prekuhavanjem. Tokrat sem pač prekuhala tudi škatlico, ker sem že ravno prekuhavala, drugače je ne bi. Sem pa pri prvem otroku tudi stekleniško samo enkrat prekuhala, potem ne več in sem jo pomivala samo še v pomivalnem stroju. Dude pa itak nismo imeli.
Ma mislim, da ni tko važno, da je vse tako sterilizirano. Važno, da je čisto. Jaz sem v glavnem dudo zaprla in tako bo ostalo. Nekih hudih bakterij čez en mesec ne bo.
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere
Zdej moram pa samo še po tleh pomiti potem pa počakam, da se moj Žigi zbudi, ker trenutno spi in gremo mal ven...mogoče pa še avto operem, bom vidla, če se mi bo dalo
Nisi resna

Jaz samo sedim, pa kar teče z mene. Čakam na ohladitve. Zvečer začnem delat po 21. uri

Trenutno imam v hladilniku kavo in čakam, da se ohladi, potem pa še sladoled noter in njamsi, grem ven v senčko počasi posrebat tisto kavo s sladoledom. Pa noge v luft