Zadnji članki

Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel toliko jokati?
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potrebova...
Vse o dojenčku

Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starš...
Vzgoja in razvoj
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

! Po dooooolgem času se vam spet oglašam. Končno sem zaključila s službo, porodniško nastopim čez 2 dni. Tudi meni je CSD danes nakazal €
.
. Vse skup mi je skor 2x dol padlo, ker je ful brcal ravno v tisti krogec in trakec, ki meri njegov pulz
.
). Ampak, zdaj je že boljše, čeprav me fuuul bolijo rebra na desni strani (predvidevam da od kašlja, nisem pa čist prepričana) in spati na desni strani je nemogoče, na hrbtu itak ni šans, ostane mi samo levi bok. Predstavljajte si....vsako noč/celo noč spati samo na levem boku
. Katastrofa....
že obrnjen z glavco navzdol, tehtal pa je 2247g. Kot večina od vas si tudi jaz BLAZNO želim, da bi rodila vsaj kakšen dan pred rokom, sam da ne bi bilo čez. Ampak je to odvisno od
.
....in mi ni uspelo nobenga vidt....je pa sprehodek pasal
Bo pa naslednjič boljša vidljivost
...Jaz in otroci, ležalnike na balkonu in čakali 23h....Pa nič posebnega...
mora pridt iz službe, ker mi je peš predaleč. upam, da bodo še kej imeli. no, pa sej domnevam, da imajo zalogo. do kdaj pa je akcija?
spet žurko.