Hej hej
Jst sm pa dons zapravljala
Tašča mi je kupla koš za plenice (glede na to, da bom večinoma jst previjala in nosila vn smeti, je kar moja obveljala in smo vzeli tamalega, sangenic hygiene plus).
Me je kar sram povedat, ampak v BC sem danes vnovčila že 4. bon za zastonj avent flaško in so še vedno imeli, ne flaške ampak kremico in lonček za kašico. Tko da sem celo avent kolekcijo zastonj zbrala
moj dragi se heca, da bo imel kar on te lončke v hladilniku, da bi mu super prišle za shranit not olive, mocarelo, kajmak, pesto... kaj se on vse ne domisli...
Sm šla tud v tisto trgovino za katero mi je Veselka povedala in imajo take fensi stvari..ful lepe, ampak..ti francozi so pritlikavi! Majčka na kateri piše en mesec je 53., tko da sm kupila kar za 3 mesece, kar pomeni 60. Res te lahko zavedejo ti njihovi mesci, če nisi pozoren in potem maš lohk majčko sam za 14 dni, pol pa kupit novo.. mogoče se motim ampak, verjetno so novorojenčki, donošenčki, vsaj 50 veliki, ne? sm pa kupila eno lepo rjavo srajčko z ovratnikom in gumbki, da bo moja mala nobl.
In..potem vidim sanolabor in sem se spomnila za mrežaste gatke in ker jih mislim kaj nakrast v porodnišnici, pa ker jih lahko itak dokupim sem vzela 3 pa me je stalo 4evre..? Niste ve to bolj poceni dobile?
Aja, pa pleničke, seveda, dva paketa, že visijo oprane na vrtu. Sm bla ob devetih v hoferju pa so ženske na veliko jih kupovale, je blo sam še 6 paketov, upam, da imajo v skladišču še dost zaloge, da ne bi katera brez ostala.
Se oglasim še kaj kasneje, lepo se imejte