writing-img

RE: Ljubljanske mamice

clock-img

04.05.2010, 16:06

clock-img

Anonimen

VAŽIČKA!!!!  Res so lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem vesela, da si zadovoljna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2010, 19:10

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ledenka - lepi nohtkiuser posted image

ziva - no pa dejve v petek, pa upajmo da ledenka pride...a bi loh ob devetih, a ves k ob petih ustanem da grem z mojim pa tale moj trebuh je vse vecji, pol bi pa dam prsla pa tamalo porihtala - ce lahko prosim, kje mi je pa vseen - meni je v supernovi lustn nasprot milerja, loh pa tud kje da se mali igrajo...to mi pa pomagi kjeuser posted image

clock-img

04.05.2010, 19:47

clock-img

Anonimen

Uh si me našla... Nimam pojma kje so igralnice... user posted image user posted image user posted image ŠE!!!

Meni je kul ob 9ih... Sej pravim... Meni je vseeno. Lahko se dobiva potem kar tam, pa je... nehamo komplicirat user posted image user posted image

clock-img

05.05.2010, 07:48

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Uh si me našla... Nimam pojma kje so igralnice... user posted image user posted image user posted image ŠE!!!

Meni je kul ob 9ih... Sej pravim... Meni je vseeno. Lahko se dobiva potem kar tam, pa je... nehamo komplicirat user posted image user posted image

ok zmenjeno, petek ob 9:00...
joj tocn mislim da ga renovirajo..ups

pejd gremo v kolosej - tam je igralnica a pravuser posted image

SE KDOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vabljene zabarkeuser posted image

clock-img

05.05.2010, 08:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

M. časti danes

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

05.05.2010, 11:08

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

vse najboljse MAKS, suzana ti posilja poljubcekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2010, 17:47

clock-img

Anonimen

na 2. strani smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči a velja za jutri?

clock-img

06.05.2010, 19:50

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

ja velja...ej ziva midve mave pa tezave - kolosej se odpre sele ob 10ih...kje zdaj - jaz nimam vec pojma, vse kar recem je tezave...hehe,pa dej mi kr tle napis sej bom vidla, moj telefon spet strajka pa sm ga ugasnla in dala na pec...jaz jutri vsekakor imam avto k ob 12ih sm zmenjena na banki da podaljsam zavarovanje za avto torej bom ob petih ze pokonc...

clock-img

06.05.2010, 20:05

clock-img

Anonimen

Ej Katrinči prezgodne sva ;) user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

06.05.2010, 20:06

clock-img

Anonimen

Ej veš kaj... Ob 8ih se odpre McDonalds. Se dobiva tam?

clock-img

06.05.2010, 20:12

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

loh ob devetih tam kot zadnjic
bo ok
in upam da majo tokrat toplo oz. vroco vodo

clock-img

06.05.2010, 20:14

clock-img

Anonimen

Ah če se dobiva ob 9ih se lahko tudi v Supernovi dobiva. Je več prostora in po zadnjih izkušnjah tudi boljša kava ;)

clock-img

06.05.2010, 20:16

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

a se slisive vmes...lej jaz bom okol sedmih doma pa bom sla se v trgovino pr nas k se ob sedmih odpre - pol pa da tamala doma poje, pa da jo porihtam - ne morm obljubit da bom ob osmih ze...bi te policala k bi sla od doma

clock-img

06.05.2010, 20:24

clock-img

Anonimen

lahko se slišiva ja. Pokliči ko boš...

clock-img

06.05.2010, 20:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

uživajta jutri, sta prezgodnji zame user posted image pol mam pa zdravnika, končno, je 2 mesca trajalo, da sem se uspela naročit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.05.2010, 21:23

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Sem vedla da te ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej babe a kašna trebušna pi... spet razsaja? Men je slabo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 14:19

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

kava uspela...jupi, ledenka pa drugic - popoldne k vem da bos sla kmalu v sluzbouser posted image user posted image user posted image

ej ziva - ja nek virus pa res razsaja okol ... mors kr malo pazit...user posted image

clock-img

07.05.2010, 17:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ej ziva - ja nek virus pa res razsaja okol ... mors kr malo pazit...user posted image

ja res ja, bo treba okol vaju hodit user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 20:16

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ja res ja, bo treba okol vaju hodit user posted image user posted image user posted image

ja ja...nalezljivo pa je jauser posted image

clock-img

07.05.2010, 20:20

clock-img

Anonimen

LOL pa sej nista resni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej imam nov podpis in en nov tickerček... user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 20:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

LOL pa sej nista resni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No zdej imam nov podpis in en nov tickerček... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 22:30

clock-img

majana79

pencil-img

8822

živček, čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

frajerka, res sem vesela!

clock-img

07.05.2010, 23:03

clock-img

Anonimen

hehehehe

Hvala Majana... Samo nič na FB še o tem, ok? user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 07:13

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja valda user posted image

clock-img

08.05.2010, 09:17

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem