writing-img

RE: Ljubljanske mamice

clock-img

06.04.2011, 18:44

clock-img

dect

pencil-img

64

Meni tudi danes mala ni veliko pojedla. Pa sem ji zato raje dala piti, ker je bilo zunaj ful vroče.
No, jaz sem za okna raje tiho. Nazadnje mi jih je mož pomil, ko sem bila noseča, no pa mala je stara zdaj 6 mesecev. Se kar ne morem spraviti, ker so tako velika- to je pa prednost Centra user posted image user posted image user posted image . Saj bom- v kratkem.

Danes sem pa sadila oz. sejala, mi je tašča dala del svojega vrta.

clock-img

06.04.2011, 22:26

clock-img

barbet

pencil-img

145

Joj, kako jaz ne pridem nič do vas user posted image .
Mi pridno rastemo, uživamo sončne dni, se potikamo naokoli. Tamala je začela dobivat nove zobke in je bila en teden neješči tečkec z grozljivimi nespalnimi navadami, zdaj je pa bolje - ampak zobkov pa kar ni user posted image

Sem vas mal prebrala in hitro preskočila poste o oknih, ker jaz s tem pa že res grozljivo odlašam user posted image A se kakšna javi za pomivanje?user posted image

Naslednji teden sem pa tudi jaz za kakšno kavico ... morda v centru, ker je sedaj že ful lepo kofetkah zunajuser posted image

živa25 - ampak tebi pa ne zmanjka prigod in nezgod, jao.

špica - ful vesela zate, da si se vsaj mal znebila tašče ... še bolje bi bilo za mal dlje :)

kile- grem prav zdajle na vago ... še tri kile viška. Ampak spravim pa ene par hlač in kril nase user posted image , pri ostalih pa izgleda, kot da mam 10 kil viškauser posted image

clock-img

07.04.2011, 21:48

clock-img

Anonimen

Kje ste afne... Nikjer nobene user posted image

Sej vem ja... Tudi mene nič ni user posted image   Skozi zunaj al pa po dohtarjih user posted image

Špica a si bla pri okulistu? user posted image

Naslednji petek bi imela predstavitev Tupperware posode. kero zanima?

clock-img

08.04.2011, 08:41

clock-img

Anonimen

Dobro jutro! Kje ste vse?! Gre kera na sprehod?

clock-img

08.04.2011, 08:45

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

evo mene...sibam narest novo temo k smo tle ze na 199 pa tja kej napisemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 08:46

clock-img

Anonimen

WAW! Sploh nisem vidla user posted image user posted image   No le dej, da nardiva otvoritev user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2011, 08:51

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

evo, tema narejena - ljubljanske mamice 2. del tko da pridite vse tja da tu koncamo ker smo tako in tako na strani 199

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem