ah ni problema,morm rect da je bilo ful uredu,bila je le ena sestra ki je vse vodila-ekstra prijazna,dve studentki je uvajala-ful uredu punci in se dohtarca na ultrazvoku...ki je bla tudi uredu,tako da morm rect da se lepo skrbli zame in se eno...nic osladnosti ampak lepa beseda in nasmeh..ul dobr no,a ja-pa hrana je bila odlicna
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
a si bla gor na E oddelku? še zmeri se spomnem na enga mladga med. brata
he he...a to vam gre po mislih....hehe
bila sem na F oddelku...zal
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
katrinka za vaju z otročkom, da bosta okej!
povej mi, o kakšni injekciji si pisala?
oooooooo lej jo, ja lepo da si malo spet se oglasila,
vceraj sem dobila prvo dozo inekcije za pljucka,dons grem po drugo,
malo so se bali da bi prej rodila k je bila prva diagnoza zastoj rasti, potem pa preko vse ultrazvokov,ac...smo iz preventive se odlocili za inekcijo,no vceraj na uz pa je dete nadoknadilo en teden...od dveh...tako da sm ful vesela in mislim da bo vse ok
a ja - sicr nism dohtarca ampak k tko laicno razmisljam - zakaj so oni meni skoz govorili zastoj - in me s tem presrali do konca, sej zastoja ni nikoli bilo,dete je rasto, k na vcerasnjem izvidu pa ze pise upocasnjena rast - kar se mi zdi da je bolj primerno glede na vse
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Majana a še zdej nisi pozabila Cassanove?? Ga bom pozdravla, ko bom šla zdej spet rodit Lahko ga pa gremo enkrat pozdravit kar tako Katrinči a si mela kakega Tadeja? Tak mali, štajerec, črn, smešen, simpatičen med. brat??
hehe..kake mate...ne ne zal ne,na F so same zenske pa se to ni tko oddelek k drugi k tle mas genetiko,pa pdc - to k sm bla jz,pa ultrazvocne preiskave - tm delajo tud nuhalne,tko da nis ob za lezanje,majo lezalnike da si opomores po ac,al pa ce si cel dan not kot sm bla jz
a ja - pozabla sm napisat - MOBILNA SM,je dragi vceri svoj avto registriru tko da sta spet dva vozna pred bajto in mi ni treba gnit vec doma...jupi