ja bom si kupila ga...sem mela doma pa je zmanjkalo...mormo po nakupih - je hladilnik prazen
ej da se ne bove narobe razumele,nic nate ni letelo,moji kolegici sta leni in mata nosecnost samo za izgovor,ze prej sta ble dost po bolniskih - k se jima ni dal delat sta pac sle,ok - mata 4izmensko delo in najbrz res ni fajn samo vseen ne mores tko,pa tud obema sem povedala svoje k mamo cist odkrit odnos,pri tebi pa je spet drugace,ti ne bos doma ker si lena ampak je tak spet okoliscin,ti bi delala se do konca ce bi loh a ne...tko da ne bos nic huda name k jz tebe cist razumem zakaj in kako in bi jaz enako naredila
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
katrinka, meni je pomagal malinovec (mi je k.tja takrat povedala) pa ful pristavljanja (ne sam na 3 ure, tut manj, včasih sva se po enu uri že dojila) pa sezam
a ves da mi noro pase zadnje dni...hehe,mogoče je pa res kaj na tem
lojska - dobrodosla
no mi smo pokonci ze od sestih,lih patronazna je bila pri nas,vse ok,v cetrtek kopamo sandrico,suzana je pa tok nagajiva da a joj...a ja - pa sandra me ma za dudo...groza
cez vikend poceli nic blazno konkretnega,blo fajn k je bil moj doma k drugac mi je tok dolgcas...s suzi imam velike pogovore pa se mi samo smeji...
kaj ste kaj pocele - razn da je ziva limala gor vse mozne slikce...njami njami